Yardım Redmi Note 12 Pro 5G - Kilitli Cihaza HyperOS Kurulumu ve Şebeke Onarımı

FKurt50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Furka
Cihazım
Note 12 Pro5G
Konular
1
Selamlar herkese,

Elimde yurtdışı Redmi Note 12 Pro 5G var. Cihazda IMEI işlemi var, bootloader kilidi açılmıyor ve bölge kilidi uyarısı veriyor.

Ben bu telefona HyperOS kurdurmak istiyorum ama malum durumlardan dolayı kendim güncellemeye kalkarsam cihazın çökeceğini veya şebekenin uçacağını biliyorum. Riske girmek istemedim.

Uzaktan bilgisayarıma bağlanıp bu işi temiz bir şekilde halledecek, güncellemeyi yapıp şebekeyi sorunsuz geri getirecek işinin ehli bir usta arıyorum. Yardımcı olabilecek ustalarım fiyat ve işlemin ne kadar süreceği hakkında bilgi verebilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Anka0027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
22101316G
Konular
1
Selamlar herkese,

Elimde yurtdışı Redmi Note 12 Pro 5G var. Cihazda IMEI işlemi var, bootloader kilidi açılmıyor ve bölge kilidi uyarısı veriyor.

Ben bu telefona HyperOS kurdurmak istiyorum ama malum durumlardan dolayı kendim güncellemeye kalkarsam cihazın çökeceğini veya şebekenin uçacağını biliyorum. Riske girmek istemedim.

Uzaktan bilgisayarıma bağlanıp bu işi temiz bir şekilde halledecek, güncellemeyi yapıp şebekeyi sorunsuz geri getirecek işinin ehli bir usta arıyorum. Yardımcı olabilecek ustalarım fiyat ve işlemin ne kadar süreceği hakkında bilgi verebilir mi?

Şimdiden teşekkürler.
Direnç işlemi gördü mü yoksa sadece imei mi atıldı

FKurt50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Furka
Cihazım
Note 12 Pro5G
Konular
1
Hocam telefonu direkt yurtdışı/işlemli olarak aldım, o yüzden benden önce arka kapağı açılıp direnç yapıldı mı kesin bilmiyorum. Ama cihaz Note 12 Pro 5G (MediaTek) olduğu için yüksek ihtimalle sadece yazılımla IMEI atılmıştır.

Anka0027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
22101316G
Konular
1
Hocam telefonu direkt yurtdışı/işlemli olarak aldım, o yüzden benden önce arka kapağı açılıp direnç yapıldı mı kesin bilmiyorum. Ama cihaz Note 12 Pro 5G (MediaTek) olduğu için yüksek ihtimalle sadece yazılımla IMEI atılmıştır.
Ayarlar > Telefon hakkında > Detaylı bilgi ve özellikler > Çekirdek sürüme +4 defa bas > Check version info > Hardware version da ne yazıyor kırmızı mı yeşil mi ona göre yöntem vereceğim

FKurt50

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Furka
Cihazım
Note 12 Pro5G
Konular
1
Kırmızı

Anka0027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarık
Cihazım
22101316G
Konular
1
Rehber - Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi ben bu rehber ile yakın zamanda HyperOS a geçtim. OTA açılmıyor, fake rom kalıntısı var. Ama sistem HyperOS ve cihaz böyle görüyor. Herhangi bir problem yoktur. Ben kalıntı temizlenir mi diye başlık açtım bakalım dönüş olacak mı. Kırmızı direnç işlemi görmüş demek, imei gitmiyor ama rehberde ki gibi kayıt al rom atarken sorun yaşamaman için. En sonlarda yorumum var küçük bir bilgi oku.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, benim açtığım başlığa da bakarsanız sevinirim

Üst Alt