Yardım redmi note 12 pro 5g india versiyon

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 14.0.3.2
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
cihazin ayarlarindan girip baktigim zaman 22101316I yazmakta ama cihazin arkasindaki etikette 22101316C yaziyor ayarlarda yazani nasil düzeltebilirim ?

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
cihazin ayarlarindan girip baktigim zaman 22101316I yazmakta ama cihazin arkasindaki etikette 22101316C yaziyor ayarlarda yazani nasil düzeltebilirim ?
Telefon çin versiyonu fakat yüklü rom hindistan bootloader kilidini açıp aklınıza yatan farklı bir rom yükleyerek değiştirebilirsiniz hindistan romun da NFC bulunmuyor ayrıca.

Oyla:

h4k

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
22101316I
Konular
1
Rom yükleme sonrası yazılımsal imei min silindiğini söylüyorlar. Bende nfc için rom atmak istiyorum ancak ücretsiz bir imei yazılımı bulamadım

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Rom yükleme sonrası yazılımsal imei min silindiğini söylüyorlar. Bende nfc için rom atmak istiyorum ancak ücretsiz bir imei yazılımı bulamadım

Telefon rom yükleme sonrası sıfırlanacağı için silinecektir uzun vadede telefonu kullanmayı düşünüyorsan direnç işlemi yaptırmayı düşünebilirsin yapıldıktan sonra güncelleme ve sıfırlama yapabiliyorsun.

Oyla:

h4k

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
22101316I
Konular
1
Telefon rom yükleme sonrası sıfırlanacağı için silinecektir uzun vadede telefonu kullanmayı düşünüyorsan direnç işlemi yaptırmayı düşünebilirsin yapıldıktan sonra güncelleme ve sıfırlama yapabiliyorsun.
Hocam uzun süre kullanmak istiyorum ancak donanımsal müdahale ye çok sıcak bakamıyorum zira el işçiliğinden nfc çalışmayan birçok arkadaş gördüm forumda. Tek rom yükleyip imei atınca nfc çalışsa o da problem değil ama Tayvan ve Endonezya rom atıp sıkıntı yaşayan arkadaşları görünce o yola da giremiyorum.
Kendim mtk 1080 işlemciye imei yazmanın bir yolunu arıyorum

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam uzun süre kullanmak istiyorum ancak donanımsal müdahale ye çok sıcak bakamıyorum zira el işçiliğinden nfc çalışmayan birçok arkadaş gördüm forumda. Tek rom yükleyip imei atınca nfc çalışsa o da problem değil ama Tayvan ve Endonezya rom atıp sıkıntı yaşayan arkadaşları görünce o yola da giremiyorum.
Kendim mtk 1080 işlemciye imei yazmanın bir yolunu arıyorum
Redmi Note 12 pro 5g kullanıyorum bende direnç işlemli hiçbir problemim yok aldıktan sonra iki defa güvenlik güncellemesi geldi güncelledim ve direnç işlemi sonrası fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım imei gitmedi yaptırdığın insanın işçiliği ile alakalı bir durum işin ehli birine yaptırırsan hiçbir problem yaşamazsın.

Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon çin versiyonu fakat yüklü rom hindistan bootloader kilidini açıp aklınıza yatan farklı bir rom yükleyerek değiştirebilirsiniz hindistan romun da NFC bulunmuyor ayrıca.
hocam önerdiginiz stabil bir romun linkini ve kurulum asamalarini atabilir misiniz

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
hocam önerdiginiz stabil bir romun linkini ve kurulum asamalarini atabilir misiniz
Bende global rom var Endonezya veya Taiwan romun dan memnun olanlarda var global romu tercih etme sebebim güncelleme olarak daha uzun vadede güncelleme alacak olması takdir sizin kurulum ile ilgili youtube video mevcut link olarak ekliyorum dikkat etmeniz gereken diğer bir husus gerekli driverları kurmanız gerekiyor attığım YouTube kanalında driver kurulumu ile ilgili video mevcut.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

watossd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
22101316c
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende global rom var Endonezya veya Taiwan romun dan memnun olanlarda var global romu tercih etme sebebim güncelleme olarak daha uzun vadede güncelleme alacak olması takdir sizin kurulum ile ilgili youtube video mevcut link olarak ekliyorum dikkat etmeniz gereken diğer bir husus gerekli driverları kurmanız gerekiyor attığım YouTube kanalında driver kurulumu ile ilgili video mevcut.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
global rom linkini atabilirsiniz hocam tesekkurler

Oyla:
Üst Alt