Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5g HyperOS aldı mı?

Omeygat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nsnsns
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.6.0 (TMOMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar selam. İnternette gezinirken belirttiğim cihaza HyperOS geldiğini gördüm. Bu bilgi doğru mudur? Eğer doğruysa benim cihazıma neden gelmedi? Cihazı ilk aldığımda fake rom yüklü idi (SMOMIXN). Fakat sonradan kendim cihazın kilidini açarak fastboot global rom yükledim. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam. İnternette gezinirken belirttiğim cihaza HyperOS geldiğini gördüm. Bu bilgi doğru mudur? Eğer doğruysa benim cihazıma neden gelmedi? Cihazı ilk aldığımda fake rom yüklü idi (SMOMIXN). Fakat sonradan kendim cihazın kilidini açarak fastboot global rom yükledim. Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
Bootloader kilidi açık cihazın. Bu da sorun yapıyor olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-09-13-22-26-661_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-02-09-13-22-26-661_com.android.settings.jpg
    282,6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Çözüm
Evet, dağıtıma başlanmış. Eğer sizde görünmüyorsa Ayarlar - Ek ayarlar - Bölge kısmından farklı ülkeler seçip kontrol edin. Genelde Ukrayna, ABD, Filipinler, Hindistan ve Almanya seçince görünüyor; siz olabildiğince kontrol edin. Ayrıca fastboot sürümü de var BL açıksa.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Evet, dağıtıma başlanmış. Eğer sizde görünmüyorsa Ayarlar - Ek ayarlar - Bölge kısmından farklı ülkeler seçip kontrol edin. Genelde Ukrayna, ABD, Filipinler, Hindistan ve Almanya seçince görünüyor; siz olabildiğince kontrol edin. Ayrıca fastboot sürümü de var BL açıksa.

Oyla: Çözüm

Omeygat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nsnsns
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam çok teşekkürler sağolasınız telefonda zaten format atacaktım. Fastboot sürümünü indirip kuracağım. Peki bu bl kilidinin açık olması birşey değiştirir mi? Xiaomi güncelleme gelmeyecek felan demiş. Ve ya fastboot üzerinden atınca bl kilidim kapanır mı?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam çok teşekkürler sağolasınız telefonda zaten format atacaktım. Fastboot sürümünü indirip kuracağım. Peki bu bl kilidinin açık olması birşey değiştirir mi? Xiaomi güncelleme gelmeyecek felan demiş. Ve ya fastboot üzerinden atınca bl kilidim kapanır mı?
Siz fastboot rom kurarken Clean All and Lock seçeneğini seçmezseniz kapanmaz. Varsayılan olarak bu ayar işaretlidir, yd cihazlarda sadece Clean All seçeneğini işaretlemek gerekiyor Mi Flash'ta.

Güncellemeler telefon üzerinden kurulmayacak BL açık olduğu için. TWRP veya fastboottan kurulacak yine.

Oyla:
Üst Alt