Yardım Redmi Note 12 Pro 5G güncellenirken sıfırlandı

funcb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Func
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
2
Global 14.0.6 sürümüne dün güncelleme yaparken telefon siyah ekran oldu açılmadı. Tekrar açmak için ordan sıfırlandı ama resimler ve dosyalar gitti. Google fotoğraflar olmadığı için resimleri almak için root atmak istiyorum fakat root geri kaldırılabilkir mi ve kalkınca garanti geri gelir mi? Servis görebilir mi daha önce root olduğunu veya görse serviste sıkıntı olur mu bir de banka uygulamaları uuyarı verir mi? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Telefon tepki veriyor mu şarjı bitmiş olmasın mı ona emin olun. Telefonu garantisi varsa açılmıyor ise sıkıntı olacağını sanmam muhtemelen Anakart değişir yada telefon değişecektir. Açılmayan bir cihaza hiç bir şekilde müdahele edemezsiniz.
Fotoğraflar ile root yapmanın alakası nedir. !?

funcb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Func
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle güncelleme yaparken telefon kapanıyor boot menüsü açılıyor oradan telefonu kullanan kişi factory reset yapmış fotoğraflar gitti ve yedelte yok. Fotoğrafları kurtarmak için root atmak gerekiyormuş. BossQue yardımcı oldu telefon dirençli çıktı aynı zamanda ithalat garantili. Veri kurtarma programı root istiyor o yüzden root atmak istiyorum. Garanti geri gelsin diye rootu geri de almak istiyorum. Gerçi böyle bi cihazda garanti olsada ne kadar faydası olur bilinmez.

Üst Alt