Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Güncelleme yapamıyorum

Kont Baron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Resmi note 8
Konular
1
Öncelikle herkese merhaba benim bir konuda yardıma ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden bana destek olan herkese teşekkür ederim mevcut sürüm geçersiz yalnızca en son kararlı rom sürümünü yükleyebilirsiniz diyor bu ne demek acaba karşılaştığım sorunun resmide sizlere atıyorum yardımcı olması adına

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-11-21-55-30-892_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-01-11-21-55-30-892_com.android.updater.jpg
    212 KB · Görüntüleme: 36

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Öncelikle herkese merhaba benim bir konuda yardıma ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden bana destek olan herkese teşekkür ederim mevcut sürüm geçersiz yalnızca en son kararlı rom sürümünü yükleyebilirsiniz diyor bu ne demek acaba karşılaştığım sorunun resmide sizlere atıyorum yardımcı olması adına

Kilit açıp Fastboot üzerinden rom yüklemeniz gerekiyor

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
cihazda çin romundan Türkçeleştirilmiş fake rom denilen rom mevcut. Bu rom güncelleme almaz. bootloader kilidini açıp global rom yüklemelisiniz.

Kont Baron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Resmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazda çin romundan Türkçeleştirilmiş fake rom denilen rom mevcut. Bu rom güncelleme almaz. bootloader kilidini açıp global rom yüklemelisiniz.
Öncelikle merhaba bu konularda hiç bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle merhaba bilgisayarım da olmadığı için YouTube de bir video izledim orada bilgisayarsız güncelleme yapmayı anlatıyordu fakat bende hata verdi tekrar YouTube üzerinden kendisine ulaşmaya çalıştım fakat ulaşamadım bende buradan sizlere danışıp fikirlerinizi almak istedim bilgi için ayrıca teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgi için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Üst Alt