Yardım Redmi note 12 pro 5g dirençsiz ota yoluyla güncelleme

titan01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
9
Daha önce güncelleme ekranında indirdiğim eu romu seçip global rom üzerine eu kurmaya çalışmıştım yeniden başlattığımda nvdataya düşmüştü ve IMEI artırmak zorunda kalmıştım ota yoluyla güncelleme yapmam aynı şeye sebebiyet verir mi bilgisayarım yok o yüzden twrp nasıl kuracağımı bilmiyorum bilgisayarsız bir şekilde nasıl güncelleme yapabilirim telefona

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.234
Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.

Yazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.)

titan01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir.

Yazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.)
Yani direnç olmadan güncelleme yapamaz mıyım

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yapamazsınız. twrp ya da normal güncelleme farketmez. Zaten twrp kısmı bilgi kirliliği. Güncelleme yapılacaksa Direnç işlemi yapılması şart..

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
9
TWRP hiçbir işe yaramıyor. Tamam TWRP görünümlü bir şey yükleniyor ama, şuan için formatlama haricinde diğer özellikler doğru düzgün çalışmıyor. Bir de magisk falan atabilir. Farklı custom recoveryler de yok sanırım bu cihaz için.

Bir romun üstüne farklı rom kurmaya çalışınca hata veriyor TWRP. Global (fake) romdan Endonezyayı atmadı mesela. Mi flash ile attım.

Ayrıca şu cihazlar ve repair yöntemleri yazan sitede, bu cihaz için Yazılımsal kayıt kısmında Sıfırlama ile silinir yazıyordu, değiştirmişler. Demek ki silinmiyor sıfırlamayla. Yine de çakma da olsa TWRP kurup onunla sıfırlamakta fayda var.

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
nasıl imei attığını bilmiyoruz onu söylersen ona göre hareket edilir.

her türlü aşağıdaki yöntem geçerli olacaktır.

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
9
Üst Alt