Yardım Redmi note 12 pro 5g dirençli

Baran.bariis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
İyi günler arkadaşlar benim telefonum redmi note 12 pro 5g modeli telefonu direnç atılmış aldım bi çok rom denemesi yaptım hyperos güncellemesini yaptığım zaman sim yok ve imei bilgilerine ulaşılamıyor bu konuyla ilgili bir şey görmedim hiç çoğu tavsiyeyi denedim defalarca yeniden yükledim belli başlı romlarda sorun yaşamazken hyperos veya eu romlarda imei bilgim uçuyor ama imeim tamamen silinmiyor eski roma geçtiğimde kendi imeim ve sim kart hatası düzeliyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
İyi günler arkadaşlar benim telefonum redmi note 12 pro 5g modeli telefonu direnç atılmış aldım bi çok rom denemesi yaptım hyperos güncellemesini yaptığım zaman sim yok ve imei bilgilerine ulaşılamıyor bu konuyla ilgili bir şey görmedim hiç çoğu tavsiyeyi denedim defalarca yeniden yükledim belli başlı romlarda sorun yaşamazken hyperos veya eu romlarda imei bilgim uçuyor ama imeim tamamen silinmiyor eski roma geçtiğimde kendi imeim ve sim kart hatası düzeliyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz
NFC aktif ve aktif olarak güncelleme alan Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) sahipleri HyperOS'e güncellemesinler, hata veriyor.

NFC aktif olmayan cihazlarda bu sorun yok, sorunsuz bir şekilde HyperOS'e güncelleyebilirler.

Dirençli cihazlar için de böyle bir hata ile de karşılaşma yaşanmış.

Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilemem 😊

Baran.bariis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NFC aktif ve aktif olarak güncelleme alan Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) sahipleri HyperOS'e güncellemesinler, hata veriyor.

NFC aktif olmayan cihazlarda bu sorun yok, sorunsuz bir şekilde HyperOS'e güncelleyebilirler.

Peki ne olacak sizce hocam ilerleyen zamanlarda düzelir mi direnç değişmeli dendi bana sordurunca

evolution77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SAFFET
Cihazım
redmi note7
Konular
0

66k dirençli ruby hyperos fastboot ile kuruldu .plakalar uçtu.tekrar fastboot 14.6.0 a dönüldü plakalar geri geldi.bu tip bir sorun var.
cihaz çin.global yazılımı var.66k dirençli.aktif kullanılıyor.nfc aktif.tüm özellikler aktif.şebeke fiz yapılıyor her yazılımda.

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam tekrar direnç değişimi yapılması gerekiyor bende de aynı durum oldu hyperOS flashlama yapınca IMEI uçtu 66 k lık direnç vardı bende sökülüp 82 k lık direnç takılması gerekiyormuş ama nfc özelliği çalışmayacak.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Hocam tekrar direnç değişimi yapılması gerekiyor bende de aynı durum oldu hyperOS flashlama yapınca IMEI uçtu 66 k lık direnç vardı bende sökülüp 82 k lık direnç takılması gerekiyormuş ama nfc özelliği çalışmayacak.
Evet zaten yukarı da belirtiğimiz, gibi 66k olan global 82k Hint NFC çalışmaz belki ilerleyen günler de giderilir sorun onun dışında güncelleme önerilmiyor şuan için 😃

Üst Alt