- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 10
yav kardeşim zaten mtkclient ile sistem yedeği alıyoruz değil mi? bunları bilmeyecek kadar cahil değilim.

yav kardeşim zaten mtkclient ile sistem yedeği alıyoruz değil mi? bunları bilmeyecek kadar cahil değilim.
Bu cihazda 82k direnç varsa NFC için magisk modülü kullanılır ve her miui ve hyperos romunda çalışır. Fake romda ise dirençli cihazlar için NFC spoof vardır ondan çalışıyordur. Mesela bu cihaz için şuan çıkan aosp custom romlarda da geliştiriciler "NFC spoof for hardware level p1 devices" diye bir yama getirdiler. 82k altında bir direnç varsa da NFC hep çalışır lakin hyperOS da her zaman nvdata hatasında kalır. IMEI ler gitmese dahi. 82k da da NFC gitmesi sebebi cihaz hindistan cihazına dönüyor donanımsal olarak bu yüzden diyebiliriz tabi ki teorik olarak. Aslında NFC bozulmuyor.benim sana ya da herhangi birine yalan borcum mu var ??? Fake roma dönüş yaptığımda çalıştırabildim sadece nfcyi onun haricinde hiç bir romda nfc çalışmadı. çok biliyorsan gel benim telefonu sana vereyim çalıştır nfcyi fake rom haricinde. IMEI ile NFC'yi karıştırıyorsan da bu senin bilgisizliğin. Ha ben burda yedeklemeyi imei kesin gider diye önermedim her türlü ihtimal var böyle şeylerde.
Bu da yanlış bilgi. EFS sadece qualcommm işlemcili cihazlarda bulunur. Mediatek işlemcili cihazlarda nvdata ve nvram içerisinde yer alır imei. Bu cihazda da imei yedeği için bazı senaryolarda nvram ve nvdata yetmez seccfg yedeğide gerekebilir.IMEI EFS'de saklanır, lütfen yalan yanlış bilgiler vermeyelim.
Bootlader kilidi kapali olmasi sorun olurmu drenc kayitli fake romli 12 pro 5g icnverileri yedeklediğin sürece sıkıntı olmuyor şahsen ben defalarca yazılım attım, imei gitmesi durumunda Modem META ve yedekten geri yükleme ile imeiyi geri getirdim. Bende fake rom haricinde NFC çalışmıyor bunu yedeklediğim yazılımı geri yükleyerek test ettim. NFC ile işin varsa o yazılımda kalmanı öneririm. onun haricinde istediğin roma geçiş yapabilirsin xiaomi.eu gibi custom romlar hariç
Rom değiştirmek v.s kilit kapalı iken olmuyor. Rom mu yüklemek istiyorsunuz?Bootlader kilidi kapali olmasi sorun olurmu drenc kayitli fake romli 12 pro 5g icn
Evet fakerom var dreckayitli botlader kqpali cekimde sorun aldim ywre yaptirmistim reset attim cekim gucu duatu telfon sadece 4 g cekio 3g veya 2gde sebeke komple gidioRom değiştirmek v.s kilit kapalı iken olmuyor. Rom mu yüklemek istiyorsunuz?
bilmem farkında mısın ama ezbere bilgi veriyorsun. forumda bootloader kapalı rom değiştirme rehberi varken rom değiştirilmiyor deyip yanlış yönlendiriyorsun.Rom değiştirmek v.s kilit kapalı iken olmuyor. Rom mu yüklemek istiyorsunuz?
Bootlader kilidi kapali olmasi sorun olurmu drenc kayitli fake romli 12 pro 5g icn
Biliyorum hocam. O gün dışarıda olduğum için aceleyle yazdım ve custom romlar için söylemiştim. Belirtmeyi unutmuşum. O cihazı çok uzun süre kullandım her yeriyle oynadım o yüzden o cihaza yeterince hakimim merak etmeyin.bilmem farkında mısın ama ezbere bilgi veriyorsun. forumda bootloader kapalı rom değiştirme rehberi varken rom değiştirilmiyor deyip yanlış yönlendiriyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rehber - Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi
1. Adım: Dosyaları İndirme Bu işlemler sadece MTK cihazlar içindir. Çin, Global cihaz farketmez MTK cihaz olması bu işlemlerin yapılması için yeterlidir. Bu işlemler için aşağıdaki dosyalara ihtiyacınız olacak: MTKClient SP Flash Tool Redmi Note 12 Pro Stock ROM (Ben HyperOS son sürüm...forum.miuiturkiye.net