Yardım Redmi Note 12 Pro 5G cihaz güncelleme almıyor.

PoeticaArts

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Konular
10
Merhaba dostlarım,

Xiaomi redmi note 12 pro telefon aldım. Daha cihazı alalı 2 hafta oldu ya da olmadı. Telefon hiçbir şekilde güncelleme almıyor. MİUİ 14.0.2.0 TMSMİXN yazmakta. Aynı cihazdan dün kardeşime aldık güncelleme alıyor. 14.0.5.0 TMSMIXM yazmakta. Acaba cihazın güncelleme alması için ne yapabilirim? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Merhaba dostlarım,

Xiaomi redmi note 12 pro telefon aldım. Daha cihazı alalı 2 hafta oldu ya da olmadı. Telefon hiçbir şekilde güncelleme almıyor. MİUİ 14.0.2.0 TMSMİXN yazmakta. Aynı cihazdan dün kardeşime aldık güncelleme alıyor. 14.0.5.0 TMSMIXM yazmakta. Acaba cihazın güncelleme alması için ne yapabilirim? Bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Sonu N ile biten romlar güncelleme almaz. Güncelleme almak istiyorsanız, cihazın bl kilidini açıp mi flash tool ile istediğiniz bir roma geçebilirsiniz. (imei repairli olmaması lazım cihazın)

PoeticaArts

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonu N ile biten romlar güncelleme almaz. Güncelleme almak istiyorsanız, cihazın bl kilidini açıp mi flash tool ile istediğiniz bir roma geçebilirsiniz. (imei repairli olmaması lazım cihazın)
IMEI repairli olup olmadığını nasıl anlayabilirim hocam? IMEI atılıp atılmadığını vs.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
IMEI repairli olup olmadığını nasıl anlayabilirim hocam? IMEI atılıp atılmadığını vs.
E devletten imei sorgulama yaparsanız. Farklı bir cihaz ile kayıt edildiyse anlarsınız. Cihaz kayıt dışı yazarsa işlem yapılmamıstır zaten.

PoeticaArts

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Konular
10
E devletten imei sorgulama yaparsanız. Farklı bir cihaz ile kayıt edildiyse anlarsınız. Cihaz kayıt dışı yazarsa işlem yapılmamıstır zaten.
Kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI. Üretici Xiaomi model numarası ve Marka kısaca Redmi, Model bilgileri yazıyor. IMEI repair yapılmamış kısaca. Peki hocam rom kaldırırsam bir sorun olur mu?

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
İmei işlemi yapılmamış. Bl kilidini açıp istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

PoeticaArts

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Konular
10
İmei işlemi yapılmamış. Bl kilidini açıp istediğiniz romu yükleyebilirsiniz.
Anladım hocam. Orijinal telefonun kurulu olduğu rom sürümünü nasıl bulabilirim? Bu konuda bana önerebileceğiniz konu ya da link var mı. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Anladım hocam. Orijinal telefonun kurulu olduğu rom sürümünü nasıl bulabilirim? Bu konuda bana önerebileceğiniz konu ya da link var mı. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
mifirm sitesinden tüm romlara ulasabilirsiniz.

omeraraz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mİ 13 Ultra
Meslek
İşmakina Operatörü
Konular
2
Ayarlar Telefonhakkında detaylıbilgiveözellikler çekirdeksürüme 5 defa bas açılan menüden çheck version Info bas en altta Hardware Version P1 kırmızı ise dirençli yeşil ise direnç işlemi yapılmamıştır

PoeticaArts

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Konular
10
Ayarlar Telefonhakkında detaylıbilgiveözellikler çekirdeksürüme 5 defa bas açılan menüden çheck version Info bas en altta Hardware Version P1 kırmızı ise dirençli yeşil ise direnç işlemi yapılmamıştır
Teşekkür ederim. Yeşil gözüküyor.

Üst Alt