Yardım Redmi Note 12 Pro 5G bootloader kilidini açmadan ROM değiştirme

emrsty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3.1(SMOMIXN) Fake ROM
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,
Redmi Note 12 Pro 5G telefonumun Çin versiyonunu kullanıyorum (kaba tabirle kaçak :D). Bildiğim kadarıyla, şu an için bootloader kilidini açmanın ücretsiz bir yöntemi bulunmuyor.
Bu nedenle, bootloader kilidini açmadan telefona ROM yükleyip yükleyemeyeceğimi öğrenmek istiyorum. Bu konuda bilgisi veya deneyimi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Teşekkürler!

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kilit Kapalı rom yükleyemezsiniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yol bulunur mu onu bilemeyiz ama Kilit açmak artık bütün marka modeller de riskli. Whatsapp yüklenmiyor, banka uygulamaları kurulmuyor. Şu aşamada bu cihaz için yapılacak en doğru şey yazılımla imei atılıp güncelleme alır hale getirip kurcalamadan böyle kullanmak. Rom değiştirme, rom yükleme root vb. olaylar yakın tarihte bitecek gibi gözüküyor.

Oyla:

emrsty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yol bulunur mu onu bilemeyiz ama Kilit açmak artık bütün marka modeller de riskli. Whatsapp yüklenmiyor, banka uygulamaları kurulmuyor. Şu aşamada bu cihaz için yapılacak en doğru şey yazılımla imei atılıp güncelleme alır hale getirip kurcalamadan böyle kullanmak. Rom değiştirme, rom yükleme root vb. olaylar yakın tarihte bitecek gibi gözüküyor.
Hocam genel olarak amacım telefonu güncelleme alır hale getirmek. Eğer güncelleme desteği kesilirse custom rom kurup devam etmek. Bootloader işi tamamen bozuyor umarım ücretsiz bir yol bulunur. Mesajınız için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt