Gcam Redmi Note 12 Pro 4G [sweet_k6a] GSI Rom Kamera Sorunu

cetinodinson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
rn6p
Konular
1
Arkadaslar merhaba, xiaomi henuz kernel yayinlamadigindan gsi rom ile idare ediyorum.
crDroid 9.6 Android 13 GSI romda stok kamera uygulamasi cok ama cok kotu, neredeyse 2005'ten kalma bir webcam gibi. Zaten hicbir kamera uygulamasi 12 megapikselin otesine gecemiyor. 108mp donanim yatiyor.
Her ne kadar lecia/miui cam yuklemeye calistiysamda hicbiri calismadi.
Bu cihazda herhangi bir sekilde bu sorunu asmanin yolu var midir?
Yada onereceginiz bir gcam modedli?
Romu merak eden olursa, bundan baska bir sorun yok. Hersey calisiyor. Tek sorun bu maalesef.

petrolcu64

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Redmi Note 12 P
Konular
1
Arkadaslar merhaba, xiaomi henuz kernel yayinlamadigindan gsi rom ile idare ediyorum.
crDroid 9.6 Android 13 GSI romda stok kamera uygulamasi cok ama cok kotu, neredeyse 2005'ten kalma bir webcam gibi. Zaten hicbir kamera uygulamasi 12 megapikselin otesine gecemiyor. 108mp donanim yatiyor.
Her ne kadar lecia/miui cam yuklemeye calistiysamda hicbiri calismadi.
Bu cihazda herhangi bir sekilde bu sorunu asmanin yolu var midir?
Yada onereceginiz bir gcam modedli?
Romu merak eden olursa, bundan baska bir sorun yok. Hersey calisiyor. Tek sorun bu maalesef.
Ben de aynı cihazı kullanıyorum ama ben crdroid romunu bulamadım. Acaba cihazınız mı farklı?

cetinodinson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cetin
Cihazım
rn6p
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de aynı cihazı kullanıyorum ama ben crdroid romunu bulamadım. Acaba cihazınız mı farklı?
rom gsi olarak mevcut. xiaomi kernel yayinlamadigindan cihaza ozel rom derlenemiyor henuz. denemek isterseniz link, baska cesitli romlarla beraber su:

ben camera disi herhangi bir sorun ile karsilasmiyorum. gayet stabil bir tecrube. kamera sorununu cozebilirsem cok ama cok iyi olacak.

Üst Alt