İnceleme Redmi note 12 pro 4g HyperOs yükleme sonucu

Alperen_mi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 4g
Meslek
Öğrenci
Konular
5

Sitesi üzerinde yayımlanan HyperOs kurulumunu cihazıma yapmış bulunmaktayım şu ana kadar çok büyük bir hata ile karşılaşmadım birkaç eksik var ancak ileriki güncellemeler ile düzeleceğini düşünüyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Örnek olarak karşılaşmış olduğum hata şu şekildedir:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bir arama yapıldıktan sonra sol üstte arama simgesi takılı kalıyor başka bir arama yapılana kadar.
Benim cihazımda yükleme sırasında bir problem ile karşılaşmadım ancak sizinki de olmayacak diyemem yapılan her işlem sizin kendi sorumluluğunuzdadır unutmayınız.

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Orjinal HyperOs denemek isterseniz aşağıdaki siteden indirip uygulayabilir yada takip edebilirsiniz.
Ne yazık ki benim telefon garantili olduğu için ota güncelleme bekleyeceğim.

ukyo2023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi note 12 g
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, cihazım redmi note 12 pro 4g global, botloader kilidi açık olduğu için hyperos flashrom indirdim ve flashladım fakat flash işlemi sonunda cihazım açılmıyor, manuel olarak açma kapatma tuşunu denedim yine açılmıyor, hala fastboot modunda ne yapmam lazım, lütfen bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Alperen_mi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 4g
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal HyperOs denemek isterseniz aşağıdaki siteden indirip uygulayabilir yada takip edebilirsiniz.
Ne yazık ki benim telefon garantili olduğu için ota güncelleme bekleyeceğim.
Gelir heralde yakın bir zamanda hocam bakalım nasıl olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, cihazım redmi note 12 pro 4g global, botloader kilidi açık olduğu için hyperos flashrom indirdim ve flashladım fakat flash işlemi sonunda cihazım açılmıyor, manuel olarak açma kapatma tuşunu denedim yine açılmıyor, hala fastboot modunda ne yapmam lazım, lütfen bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim
Fastboot modunda iken tekrardan global rom flashlayip ondan sonra istediğiniz romu flashlamayi denediniz mi ?

Üst Alt