Yardım Redmi Note 12 Pro 4G Hard Brick Oldu

babator65456

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
CrDroid yüklenmeden önce son sürüm HyperOS vardı.
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Pro 4g
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazın (Redmi Note 12 Pro 4G) BL kilidini açtım CrDroid ROM'unu indirdim (sweet_k6a), TWRP'yi kurdum, ROM'u kurmaya çalıştım ve TWRP hata verdi dedi ki kardeşim sen sweet_k6a yüklemeye çalışıyorsun ama bu cihaz sweet dedi.

Şaşırdım kaldım araştırdım sweet kod adlı telefon Note 10 Pro ama 12 Pro 4G de sweet olarak gözüküyor. Cihazları karşılaştırdım cihazların nerdeyse her şeyi aynı ben de indirdim 10 Pro'nun CrDroid ROM'unu sorunsuz atıldı sonra açıldı ama giriş ekranında dondu, sürekli hata verdi ve dokunmatik de çalışmıyordu ben de 10 saniye güç tuşuna basıp zorla yeniden başlattım ve cihaz tamamen sustu.

Bu nasıl düzeltilebilir, düzeltilirse maliyeti ne olur? Cihaz benim de değildi yaptığıma pişman oldum.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Geçmiş olsun. Eğer Note 12 pro 4g ye note 10 pro romu yüklediniz ve siyah ekrana düştü tepkisiz ise şuanda Tamir için işlemci değişi yapılmalı.

Oyla:

babator65456

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun. Eğer Note 12 pro 4g ye note 10 pro romu yüklediniz ve siyah ekrana düştü tepkisiz ise şuanda Tamir için işlemci değişi yapılmalı.
Cevabınız için teşekkürler ama anlamadığım şey cihaz için yapılmış bir Custom ROM'u kuramamam. Neden cihaz sweet yani Note 10 Pro olarak görünüyor? Bu konu hakkında bir fikriniz var mı?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet bu sebeple nice cihazlar arızalandı maalesef. Başka modellerde mesela yanlış rom yüklendiğinde yetkili hesap ile yazılım yüklenince açılıyor ama bu cihazda maalesef işlemci değişimi gerekiyor.
Cihazın kodu : sweet_k6
fastboot sorgusunda çıkan kod: sweet

Oyla:

babator65456

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bu sebeple nice cihazlar arızalandı maalesef. Başka modellerde mesela yanlış rom yüklendiğinde yetkili hesap ile yazılım yüklenince açılıyor ama bu cihazda maalesef işlemci değişimi gerekiyor.
Cihazın kodu : sweet_k6
fastboot sorgusunda çıkan kod: sweet
Anlıyorum, bu durumda aslında kullanıcı hatasından çok üretici hatası oluyor gibi ama kimsenin böyle düşüneceğini sanmıyorum.

Oyla:
Üst Alt