Redmi Note 12 için HyperOS güncellemesinin çıktığını söyleyebilirim. İşte adım adım kurulum süreci:
Öncelikle, talep ettiğiniz işlem biraz karmaşık ve teknik bilgi gerektirebilir. İlk aşamada, Redmi Note 12'nin yönetici (root) erişimine sahip olduğunuzdan emin olun. Ayrıca, TWRP (Team Win Recovery Project) veya benzeri özelleştirilmiş bir recovery aracının cihazınıza kurulu olduğundan emin olun.
1. Adım: HyperOS ROM'u indirin.
HyperOS için en son ROM sürümünü resmi web sitesi veya diğer güvenilir bir forumdan indirebilirsiniz. ROM, genellikle ZIP dosyası olarak gelir.
2. Adım: Telefonunuzu TWRP Recovory Modunda başlatın.
Cihazınızı kapatın ve ardından ses kısma+güç tuşuna aynı anda basılı tutun.
3. Adım: Verilerinizin yedeğini alın.
Bu işlem aşamasında tüm verilerin silineceğini lütfen unutmayınız. O yüzden önemli verilerin ve ayarların her zaman yedeğini almış olmanızı öneririz.
4. Adım: Telefonunuzu temizleyin (wipe).
TWRP ana menüsünde, "Wipe -> Advanced Wipe" seçeneklerine gidin. Ardından, Dalvik, Cache, System ve Data'yı temizleyin(/tickleyin ve wipe edin).
5. Adım: HyperOS ROM'unu yükleyin.
TWRP ana menüsünde, "Install" seçeneğine gidin. Ardından, indirdiğiniz HyperOS ROM Zip dosyasını bulun ve seçin. Sağa kaydırarak kurulumu başlatın.
6. Adım: Cihazınızı yeniden başlatın.
ROM kurulumu tamamlandıktan sonra, TWRP menüsünden "Reboot system" seçeneğine dokunun.
Ve işte bu kadar. Telefonunuz artık HyperOS'ye sahip olmalıdır! Bunlar genel olarak uygulanabilen adımlardır ve bazı özel durumlar için farklılık gösterebilir. Her zaman için ROM'un orijinal geliştirici tarafından verilen talimatlara uymak en iyisidir. Her adımda bir problemle karşılaşırsanız, lütfen ek bilgi için sormaktan çekinmeyin!