Yardım Redmi note 12 5g Çin versiyonu Şebeke sorunu yaşar mıyım ?

CengizCan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz can
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ÇİN VERSİYONU
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar bir tane Redmi note 12 pro 5g yurtdışı çin versiyonu olan modeli almayı düşünüyorum. Ancak birkaç yerde şebeke sorunu olduğuyla ile ilgili sorular olduğunu duydum. Acaba bu ne kadar doğru. ? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Konuyu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Şahsi kanaatim bu tür problem yaşamamak için bulabilirseniz global olanı almak lazım. Onu da bulmak bayağı zor. Fakat değer.En azından bu noktada kafanız rahat olur.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Global cihaz almak her zaman iyidir. hiç bir şey olmasa da şebeke yüzünden şarjı fazla harcar.

Oyla:

CengizCan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz can
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Şahsi kanaatim bu tür problem yaşamamak için bulabilirseniz global olanı almak lazım. Onu da bulmak bayağı zor. Fakat değer.En azından bu noktada kafanız rahat olur.

o kadar çok mağaza dolaştım ki anlatamam Ancak bu cihazın globalini bulabilmek neredeyse imkansız galiba başka bir cihaza yönelmek daha doğru olacak benim için

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Arkadaşlar sn kadıoğlunun bahsettiği konu onun uzmanlığı hangi band ne kadar şarj yer bilmiyorum. Ben en son mi9 china modeli kullandım 4 senede bir kere bile taşraya yolum düşmedi hiçbir şekilde olmadığının farkına bile varmadım. Bozuldu yedek mi5x vardı onu aldım onunla Bu yaz koye gitmek nasip oldu 15 gun kaldım bayburt/saraycık köyünde (bu arada rakım 1806)sebeke direk 2g cekti band20 olmadığı için. köyde internette baglı değildi zor oldu. Burda kendinizi iyi tahlil edin neye ihtiyacınız var.
Bu arada band20 aynı modemlerdeki 5ghz ye kıyasla daha az veriyi 2.4ghz gibi uzun dalga gönderebilen frekans nedense taşralardaki baz istasyonlarında sadece band20 ile 4.5 g standardı yayın yapıyorlar diğer band yayınları 2g geliyor

Oyla:
Üst Alt