Yardım Redmi Note 12 4G Bazı Animasyonlar ve Widget'lar yok.

Sic Parvis Magna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14 Global 14.0.5.0 TMTTRXM
Telefon Modeli
Redmi Note 12 4G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Note 8 Pro'dan (MIUI 12) Note 12'ye (MIUI 14) geçtim, ancak eski telefonumda olan uygulama açarken açılma animasyonunun ekranda simgenin olduğu yerden başlaması, kapatırken yine simgeye doğru kapanması, kilit açarken olan animasyon ve MIUI'ın özel Widgetları yok. Bunun sebebi Global ROM olması mı? Kendim EU ROM'a geçersem bu özellikler gelir mi? İnternette HyperOS güncellemesine baktım yine bu özellikler ve ek olarak HyperOS'da olan bazı özellikler de yoktu.

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Daha çok cihaz modelinden kaynaklı aslında. Bende de aynı cihaz var hyper os kullanıyorum rootladım ufak tefek değişiklikler yapılabiliyor root ile fakat eu ya geçsen de çok fark göreceğini sanmıyorum onun yerine rootlayıp kendin düzenleyebilirsin.

Oyla:

Sic Parvis Magna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha çok cihaz modelinden kaynaklı aslında. Bende de aynı cihaz var hyper os kullanıyorum rootladım ufak tefek değişiklikler yapılabiliyor root ile fakat eu ya geçsen de çok fark göreceğini sanmıyorum onun yerine rootlayıp kendin düzenleyebilirsin.
Rootladıktan sonra bahsettiğim animasyonların hepsi açılıyor mu? Bir de yaptıkları çok saçma Note 12'den daha kötü modellerde bile bu özellikler var.

Oyla:

muhammetseval

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
3
Rootladıktan sonra bahsettiğim animasyonların hepsi açılıyor mu? Bir de yaptıkları çok saçma Note 12'den daha kötü modellerde bile bu özellikler var.
Hepsi adına konuşmam doğru olmaz ama açma kapama animasyonları vb türler.
Maalesef eski modeller daha da kaliteli yapılıyordu şimdi hepsinden kısıyorlar.

Oyla:

Sic Parvis Magna

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi adına konuşmam doğru olmaz ama açma kapama animasyonları vb türler.
Maalesef eski modeller daha da kaliteli yapılıyordu şimdi hepsinden kısıyorlar.
Bana kaliteden çok satış stratejisi gibi geliyor, çünkü her anlamda daha kötü bir model olan Redmi 9T'de ve daha önceki Note modellerinde bile bu animasyonlar var, sanırım politika değişikliği yapıp ucuz cihazlardan özellik kısmaya başlamışlar.

Oyla:
Üst Alt