Yardım redmi note 11s nv data corrupted ve rom

egeyedikardaslar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
redmi note 11s
Konular
1
merhaba hayırlı akşamlar, yakın zamanda cihazımın ekranı kırılmıştı ekranı yaptırdım ekranı yaptırdıktan sonra aşırı kasyırodu ve wipedata attım sonrasında ise reboot yaptığımda nv data problemi aldım internetten baya araştırdım en sonunda mi tools u yükledim ve telefonu fastboota aldım fakat mi toolsda note11s için olan flash rom klasörünü kullanamıyorum bunun çözümünü bilen var mı lütfenn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon yurt dışı imei kayıtı yapılmış telefon

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
merhaba hayırlı akşamlar, yakın zamanda cihazımın ekranı kırılmıştı ekranı yaptırdım ekranı yaptırdıktan sonra aşırı kasyırodu ve wipedata attım sonrasında ise reboot yaptığımda nv data problemi aldım internetten baya araştırdım en sonunda mi tools u yükledim ve telefonu fastboota aldım fakat mi toolsda note11s için olan flash rom klasörünü kullanamıyorum bunun çözümünü bilen var mı lütfenn

telefon yurt dışı imei kayıtı yapılmış telefon
Hocam yd imei atılmış cihazlarda güncelleme, formatlama, rom yüklemesi yapınca imei silinebiliyor. Sizin cihazınıza uygun modem dosyasını bulup flashlamanız gerekiyor ama bootloader killidiniz açık değilse flashlayamazsınız ilk bootloader kilidinizi açmanız gerek. Bu arada imei numaralarınızın silinmiş olma ihtimali de var cihaz açılsa bile.
H.kadioglu

egeyedikardaslar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
redmi note 11s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootlodaer kilitl
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
i değil yani telefonumdan bootloadera giebiliyroum ve minimal adb fastboot da açık sanırsam note 10ile aynı romu kullanıyormuş onu deneyeceğim
imei yi tekrar attırırım sıkıntı yok yeterkicihaz açılsın

ayrıca uygun flash dosyasını rom dosyasını aradım fakat orada da hata veriyor hatayı da atacağım şimdi

bu şekilde hata veriyor internete note 11s rom yazarak xiaomi sitesinden çıkan romu indirdim ama olmadı

Ekli dosyalar

• 1697312454387.png
    1697312454387.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 31

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
bootlodaer kilitl
i değil yani telefonumdan bootloadera giebiliyroum ve minimal adb fastboot da açık sanırsam note 10ile aynı romu kullanıyormuş onu deneyeceğim
imei yi tekrar attırırım sıkıntı yok yeterkicihaz açılsın

ayrıca uygun flash dosyasını rom dosyasını aradım fakat orada da hata veriyor hatayı da atacağım şimdi
note 10 ile note 11s aynı romu kullanmıyor cihazı brick edersiniz ve cihazı adb devices komutuyla kontrol edemezsiniz. Cihazı açarken mi logosunun üstünde yani kameranın tam altında açık kilit resmi varmı? varsa kilidiniz açıktır rom da flashlamıza gerek yok sadece modem dosyası flashlayacağız

egeyedikardaslar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
redmi note 11s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
note 10 ile note 11s aynı romu kullanmıyor cihazı brick edersiniz ve cihazı adb devices komutuyla kontrol edemezsiniz. Cihazı açarken mi logosunun üstünde yani kameranın tam altında açık kilit resmi varmı? varsa kilidiniz açıktır rom da flashlamıza gerek yok sadece modem dosyası flashlayacağız
evet evet telefonu yeniden başlatırken normal bir şekilde açık kilit işareti oluyor modem dosyasından nasıl flashlayabilirim o halde?

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Hocam modem dosyası bulunmuyor. Ücretli destek almanız gerek H.kadioglu

Üst Alt