Yardım Redmi Note 11s ENG ROM nasıl kurulur?

Berkay3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ds
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, cihazım yurtdışı IMEI işleminden dolayı eng rom kurmaya çalışıyorum ama sürekli alttaki hatayı alıyorum. Miflash cihazı belirli bir süreye kadar flashlıyor sonra fastboottan çıkıyor, cihazı açtığımda hiçbir değişiklik olmuyor. Uygulama sürümü değiştirdim ve cihazıma uygun farklı bir fastboot rom indirdim sonuç yine aynı. Yardıma ihtiyacım var 2 gündür hiçbir şekilde çözemedim. Ayrıca IMEI için cihazıma eng rom kurmak zorunda mıyım?
Cihaz bl kilidi açık.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    62,4 KB · Görüntüleme: 36

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
eng rom kurup malum işlem dediğiniz işlemi yapıp globale döndüğünüzde sizi şöyle bir ekran karşılayacak.. Yeni nesil mtk işlemcileri eskiler ile karıştırmayın.. Sertifika patch gerekli bunu kendiniz yapamazsınız..

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-11-30 at 11.07.08.jpeg
    WhatsApp Image 2022-11-30 at 11.07.08.jpeg
    164,2 KB · Görüntüleme: 15

Berkay3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ds
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eng rom kurup malum işlem dediğiniz işlemi yapıp globale döndüğünüzde sizi şöyle bir ekran karşılayacak.. Yeni nesil mtk işlemcileri eskiler ile karıştırmayın.. Sertifika patch gerekli bunu kendiniz yapamazsınız..
Pek fazla hakim değilim de hocam, farklı bir şekilde IMEI atmam mümkün mü peki cihaza?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
Pek fazla hakim değilim de hocam, farklı bir şekilde IMEI atmam mümkün mü peki cihaza?
Şahsi algılamayın hakim olma zorunluluğunuzda yok zaten. Çünkü işiniz bu değil. Daha rom kurma aşamasını atlayamamışsınız ki zaten beyhude bir uğraş. Finalde zaten para harcayacaksınız. Bu cihaza kendi imkanlarınızla imei atamazsınız. Uzak bağlantı ile biz destek veririz. Cihazınız bile boşa sıfırlanmamış olur.

Kötü senaryoda şu recovery ekranında iş bilmez bir telefoncuya düşseniz sorunu donanımsal arama riski de mevcut (tuş işlemci vs. vs.) bu durumda zarara girebilirsiniz..

Berkay3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ds
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsi algılamayın hakim olma zorunluluğunuzda yok zaten. Çünkü işiniz bu değil. Daha rom kurma aşamasını atlayamamışsınız ki zaten beyhude bir uğraş. Finalde zaten para harcayacaksınız. Bu cihaza kendi imkanlarınızla imei atamazsınız. Uzak bağlantı ile biz destek veririz. Cihazınız bile boşa sıfırlanmamış olur.

Kötü senaryoda şu recovery ekranında iş bilmez bir telefoncuya düşseniz sorunu donanımsal arama riski de mevcut (tuş işlemci vs. vs.) bu durumda zarara girebilirsiniz..
Anladım hocam, teşekkür ederim. Size nasıl ulaşabilirim ?

Üst Alt