Yardım Redmi Note 11 rom değiştirme

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.2.0(TGCTRXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Kapalı
türkiye romu çok problemli olduğu için tr romundan endonezya romuna geçmek istiyorum bootloader açmadan. güncelleyicide zip dosyalarının ismini değiştirip sistemi kandırıyorlar o yöntemle. 1.si cihazın brick olma ihtimali varmı bu yöntemi doğru uygularsak. 2.si herhangi bir veri kaybı yaşar mıyım. 3.süde garanti bozulur mu (bootloader kilidi açık değil)

beyazdg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bg
Cihazım
Redmi note 11
Konular
4
türkiye romu çok problemli olduğu için tr romundan endonezya romuna geçmek istiyorum bootloader açmadan. güncelleyicide zip dosyalarının ismini değiştirip sistemi kandırıyorlar o yöntemle. 1.si cihazın brick olma ihtimali varmı bu yöntemi doğru uygularsak. 2.si herhangi bir veri kaybı yaşar mıyım. 3.süde garanti bozulur mu (bootloader kilidi açık değil)
Hocam selamlar, bendede aynı cihaz var isim değiştirmeyi denedim olmadı. Sizde de olmayacağını tahmin ediyorum. Bunu yapmanın bir riski olduğunu sanmıyorum çünkü olmazsa hata veriyor zaten.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar, bendede aynı cihaz var isim değiştirmeyi denedim olmadı. Sizde de olmayacağını tahmin ediyorum. Bunu yapmanın bir riski olduğunu sanmıyorum çünkü olmazsa hata veriyor zaten.
miui 14le fixlenmiş artık sadece bootloader açınca rom yüklemesi yapılabiliyor

Oyla:
Üst Alt