Yardım redmi note 11 pro wifi sorunu

emirhandavran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
note 11 pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.0.3
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 11pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba yeni aldığım Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonumda Wi-Fi açıkken birden kopuyor hiçbir Wi-Fi ağını görmüyor Wi-Fi'yi birkaç kez açıp kapayınca normale dönüyor ama bu problemi sürekli yaşıyorum sebebi ne olabilir böyle bir sorun yaşayıp düzeltebilen var mı?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba yeni aldığım Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonumda Wi-Fi açıkken birden kopuyor hiçbir Wi-Fi ağını görmüyor Wi-Fi'yi birkaç kez açıp kapayınca normale dönüyor ama bu problemi sürekli yaşıyorum sebebi ne olabilir böyle bir sorun yaşayıp düzeltebilen var mı?
Cihaz içinden wifi verilerini sıfırlayın, eğer düzelmezse modemi resetleyin düzelir.

Oyla:

emirhandavran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
note 11 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz içinden wifi verilerini sıfırlayın, eğer düzelmezse modemi resetleyin düzelir.
Hocam wifi verisi sıfırladım modemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü başka modemlerde de aynı sorun yaşanıyor.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam wifi verisi sıfırladım modemden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü başka modemlerde de aynı sorun yaşanıyor.
Cihazı TR garantili mi aldınız yoksa Yurtdışı alıp imei mi attırdınız? Eğer imei attırdıysanız, atan yere götürün ve sorunu söyleyip yeniden atmalarını söyleyin. Eğer modemi de sıfırladıysanız ve düzelmediyse bu içindeki rom ile alakalıdır, yeniden temiz bir kurulum yapmayı deneyin. Mümkünse fastboot üzerinden yapın.

Oyla:

emirhandavran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
note 11 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı TR garantili mi aldınız yoksa Yurtdışı alıp imei mi attırdınız? Eğer imei attırdıysanız, atan yere götürün ve sorunu söyleyip yeniden atmalarını söyleyin. Eğer modemi de sıfırladıysanız ve düzelmediyse bu içindeki rom ile alakalıdır, yeniden temiz bir kurulum yapmayı deneyin. Mümkünse fastboot üzerinden yapın.
merhaba TR garantili ürün fastboot dediğiniz ne oluyor acaba yardımcı olur musunuz?

Oyla:
Üst Alt