Soru Redmi Note 11 Pro imei atılıyor mu?

rteam_poyraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem Poyraz
Cihazım
RM Note 11 Pro
Konular
3
Cihazı yarın satın alacağım eldem teslim şekilde 5500TL, kayıtsız halde alacağım. Bu telefona imei atılabilir mi?
Ve fiyatı nasıl?
Alacağım arkadaş bana kutusuz geldiğini ama gene de kutuya koyacağını söyledi, bu çakma mıdır?

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
Cihazı yarın satın alacağım eldem teslim şekilde 5500TL, kayıtsız halde alacağım. Bu telefona imei atılabilir mi?
Ve fiyatı nasıl?
Alacağım arkadaş bana kutusuz geldiğini ama gene de kutuya koyacağını söyledi, bu çakma mıdır?
5500tl Batı ya göre ortalama bir fiyat ancak bu telefonu doğuda 4500-5000 arasında bulunabilir. yanında 67w şarj ile birlikte, imei işlemi de şöyle oluyor içi açılıp direnç değişikliği yapılarak imei atılabiliyor. çakma dediğiniz kutu zaten sahte olur telefon ise bildiğiniz gibi spot :)..

rteam_poyraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem Poyraz
Cihazım
RM Note 11 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5500tl Batı ya göre ortalama bir fiyat ancak bu telefonu doğuda 4500-5000 arasında bulunabilir. yanında 67w şarj ile birlikte, imei işlemi de şöyle oluyor içi açılıp direnç değişikliği yapılarak imei atılabiliyor. çakma dediğiniz kutu zaten sahte olur telefon ise bildiğiniz gibi spot :)..
Dirençsiz yazılımsal olarak yapılabildiğini forumdan öğrendim(cidden iyi yapılmış) telefonun orijinal olduğunu anlamak için üzerinde gelen imei numarasını sitesinden doğrulayacağım. Başka bir öneriniz var mı?

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Fiyatı fazla geldi bana sadece.

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
note 11 pro 4g (mediatek) note 11 pro 5g (snapdragon ) siz hangisini soruyorsunuz ? 4g ise 2dk lık imei işi var, 5g ise ana karta müdahale... Alışveriş kısmında orjinal ambalajında satıyorum açık kutu değildir.

mcihanak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihan
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
0
4G olanına kalıcı imei atılıyormu peki? Hetkes sıfırlama veya güncellemede silinir imei diyor.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
note 11 pro 4g (mediatek) note 11 pro 5g (snapdragon ) siz hangisini soruyorsunuz ? 4g ise 2dk lık imei işi var, 5g ise ana karta müdahale... Alışveriş kısmında orjinal ambalajında satıyorum açık kutu değildir.
Fiyatlar nedir hocam?

rteam_poyraz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem Poyraz
Cihazım
RM Note 11 Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4G modeli yazılım ile imei atabilirim, ancak uçar falan diyorlar. Anakarta müdahale şart mı?

rakac25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayram
Cihazım
Redmi not 11 pr
Konular
4
İmei atiliyormu
Diğer bir sorum olucak cihazın 5 g olduğunu nerden anlariz