Soru Redmi note 11 pro için uygun twrp

HasanTosun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9se
Konular
3
Arkadaşlar bugün YouTubeden bakarak redmi note 11 pro (Viva) cihazım için twrp indirdim fakat yüklendikten sonra cihaz miui yazısında kaldı sürekli kendini yeniledi tekrar global rom attım cihazım için temiz ve uygun twrp var mı cihazına kuran yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Arkadaşlar bugün YouTubeden bakarak redmi note 11 pro (Viva) cihazım için twrp indirdim fakat yüklendikten sonra cihaz miui yazısında kaldı sürekli kendini yeniledi tekrar global rom attım cihazım için temiz ve uygun twrp var mı cihazına kuran yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)
hocam cihaza ait twrpler sorunlu niyeyse
Redmi Note 11 Pro 4G (viva) OrangeFox Recovery – Xiaomi Tools
bu orange foxu deneyin.
( ismini ofox.img olarak değişip minimal adb klasörüne atın daha sonra minimal adbyi açın ve
fastboot boot ofox.img
yazın cihaz direk ofoxa boot olacak sağ alttaki menüye girip flash current orange fox diyin olması gerek

HasanTosun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9se
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla hocam bunun imkasiz benim yapmam aşırı karışık ya daha kolay bir yolu falan yok mu ya videosu olsun yada twrp sorunsuz bir hali
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vede buda rom kurarken twrp gibi mi ayni mesela

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Valla hocam bunun imkasiz benim yapmam aşırı karışık ya daha kolay bir yolu falan yok mu ya videosu olsun yada twrp sorunsuz bir hali

Vede buda rom kurarken twrp gibi mi ayni mesela
ofox ile twrp arasında çok bir fark yok sadece arayüzü farklı ikisi de aynı işlevler görüyor hatta ofox bana göre daha işlevli. Twrpde bazen kurulum yaparken twrp sürümünden kaynaklı olarak hata veriyor ama ofox hiç böyle hatalar vermiyor. rn11 pronun twrpsini bir türlü düzeltemediler cihaz çıkalı 1 seneden fazla oluyor. bende rn11 kullanıyorum ve bende gördüğüm bütün romları deneme hastalığı var her romda performans testleri yapıyorum performanslı bulduğum romları bir listeye yazıyorum en son hepsi için ayrı ayrı konu açıcam mesela forumda. Ama bende rom kurarken sürekli error 1 hatası alıyorum mesela (twrp sürümünden dolayı) ama ofox ile kurulum yapıyorum hiç sorun çıkarmıyor bana.

Size daha ayrıntılı anlatacağım.
1- Linkte verdiğim dosyayı indirin eğer zip dosyasıysa içinden imaj (img) dosyasını çıkarın.
2- Dosyaya sağ tıklayarak yeniden adlandır diyin ve adını orangefox olarak değiştirin. Eğer sizde dosya adı uzantılarıyla gözüküyorsa orangefox.img olarak gözükmelidir ama uzantılar yoksa orangefox yapın.
3- Bu linkte verdiğim minimal adb and fastboot yazılımını indirip kurun.
4- Kurduktan sonra orangefox.img dosyamızı C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot konumuna atın.
5- Cihazı tamamen kapatıp ses kısma + güç tuşu ile fastboot moduna alın.
6- Cihazı kabloyla bilgisayara bağlayın ve Windows arama yerine minimal adb and fastboot yazıp çıkan cmd (komut istemi) açın.
7- fastboot devices yazın ve cihazınız gözüküyorsa fastboot boot orangefox.img yazıp entere basın.
8- İşlem bitince cihazınız orangefoxa boot edilecek otomatik olarak.
9- Cihazla pc arasındaki kabloyu çıkarmayın.
10- Eğer sizde şifre istiyorsa cihazınızın kilit ekranı şifresini girin.
11- Orangefox ana sekmesi karşınıza geldikten sonra sağ alttaki menülerden en sağdakine basın.
12- Altta seçenekler görüceksiniz Flash Current OrangeFox yazan kısma basın ve onaylayın ( Göremezseniz alt taraflara da bakın )
13- İşlem bitince geri gidin ve reboot kısmından recoveryi seçin.
14- Cihazınıza başarılı bir şekilde flashlanmış olacaktır. Usb kablosunu çıkarabilirsiniz.

Rom kurduktan sonra cihaza stock recovery flashlanmış olabilir. Rom kurulumu bittikten sonra recoveryden çıkmadan tekrar Flash Current OrangeFox kısmından flashlarsanız daha sonra tekrar bilgisayarla uğraşmanıza gerek kalmayacaktır.

HasanTosun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9se
Konular
3
(status read failed (Too many links))bunu dedi

(status read failed (Too many links))

ofox ile twrp arasında çok bir fark yok sadece arayüzü farklı ikisi de aynı işlevler görüyor hatta ofox bana göre daha işlevli. Twrpde bazen kurulum yaparken twrp sürümünden kaynaklı olarak hata veriyor ama ofox hiç böyle hatalar vermiyor. rn11 pronun twrpsini bir türlü düzeltemediler cihaz çıkalı 1 seneden fazla oluyor. bende rn11 kullanıyorum ve bende gördüğüm bütün romları deneme hastalığı var her romda performans testleri yapıyorum performanslı bulduğum romları bir listeye yazıyorum en son hepsi için ayrı ayrı konu açıcam mesela forumda. Ama bende rom kurarken sürekli error 1 hatası alıyorum mesela (twrp sürümünden dolayı) ama ofox ile kurulum yapıyorum hiç sorun çıkarmıyor bana.

Size daha ayrıntılı anlatacağım.
1- Linkte verdiğim dosyayı indirin eğer zip dosyasıysa içinden imaj (img) dosyasını çıkarın.
2- Dosyaya sağ tıklayarak yeniden adlandır diyin ve adını orangefox olarak değiştirin. Eğer sizde dosya adı uzantılarıyla gözüküyorsa orangefox.img olarak gözükmelidir ama uzantılar yoksa orangefox yapın.
3- Bu linkte verdiğim minimal adb and fastboot yazılımını indirip kurun.
4- Kurduktan sonra orangefox.img dosyamızı C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot konumuna atın.
5- Cihazı tamamen kapatıp ses kısma + güç tuşu ile fastboot moduna alın.
6- Cihazı kabloyla bilgisayara bağlayın ve Windows arama yerine minimal adb and fastboot yazıp çıkan cmd (komut istemi) açın.
7- fastboot devices yazın ve cihazınız gözüküyorsa fastboot boot orangefox.img yazıp entere basın.
8- İşlem bitince cihazınız orangefoxa boot edilecek otomatik olarak.
9- Cihazla pc arasındaki kabloyu çıkarmayın.
10- Eğer sizde şifre istiyorsa cihazınızın kilit ekranı şifresini girin.
11- Orangefox ana sekmesi karşınıza geldikten sonra sağ alttaki menülerden en sağdakine basın.
12- Altta seçenekler görüceksiniz Flash Current OrangeFox yazan kısma basın ve onaylayın ( Göremezseniz alt taraflara da bakın )
13- İşlem bitince geri gidin ve reboot kısmından recoveryi seçin.
14- Cihazınıza başarılı bir şekilde flashlanmış olacaktır. Usb kablosunu çıkarabilirsiniz.

Rom kurduktan sonra cihaza stock recovery flashlanmış olabilir. Rom kurulumu bittikten sonra recoveryden çıkmadan tekrar Flash Current OrangeFox kısmından flashlarsanız daha sonra tekrar bilgisayarla uğraşmanıza gerek kalmayacaktır.

Ekli dosyalar

• IMG_20231110_180658.jpg
    IMG_20231110_180658.jpg
    3,9 MB · Görüntüleme: 42

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92

(status read failed (Too many links))
Hocam bir de fastboot flash recovery orangefox.img komutunu yazın hata vermezse işlemden sonra fastboot reboot yazın entere bastıktan sonra cihazın ses açma tuşuna elinizi kaldırmadan basılı tutun

HasanTosun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9se
Konular
3
Hocam bir de fastboot flash recovery orangefox.img komutunu yazın hata vermezse işlemden sonra fastboot reboot yazın entere bastıktan sonra cihazın ses açma tuşuna elinizi kaldırmadan basılı tutun
Sadece ses açmaya mi basayım hocam

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery orangefox.img
target reported max download size of 268435456 bytes
sending 'recovery' (131072 KB)...
OKAY [ 3.829s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: This partition doesn't exist)
finished. total time: 3.829s

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>bu seferde bu hata var hocam

Bu ismi dediğin gibi kisalttim hocam

Ekli dosyalar

• IMG_20231110_181743.jpg
    IMG_20231110_181743.jpg
    5,2 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery orangefox.img
target reported max download size of 268435456 bytes
sending 'recovery' (131072 KB)...
OKAY [ 3.829s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: This partition doesn't exist)
finished. total time: 3.829s

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>bu seferde bu hata var hocam

Bu ismi dediğin gibi kisalttim hocam
Hocam bu konuyu biraz araştırdım hem türk forumlarında hem yabancı forumlarında ve kimse bunu yapamamış (geliştiriciler de dahil. Kendileri portlamış onlar da olmamş). Bu cihaza custom recovery atılamıyor.

HasanTosun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9se
Konular
3
Hocam bu konuyu biraz araştırdım hem türk forumlarında hem yabancı forumlarında ve kimse bunu yapamamış (geliştiriciler de dahil. Kendileri portlamış onlar da olmamş). Bu cihaza custom recovery atılamıyor.
O zaman inşallah en kısa sürede çıkar hocam twrp falan ya

Üst Alt