ofox ile twrp arasında çok bir fark yok sadece arayüzü farklı ikisi de aynı işlevler görüyor hatta ofox bana göre daha işlevli. Twrpde bazen kurulum yaparken twrp sürümünden kaynaklı olarak hata veriyor ama ofox hiç böyle hatalar vermiyor. rn11 pronun twrpsini bir türlü düzeltemediler cihaz çıkalı 1 seneden fazla oluyor. bende rn11 kullanıyorum ve bende gördüğüm bütün romları deneme hastalığı var her romda performans testleri yapıyorum performanslı bulduğum romları bir listeye yazıyorum en son hepsi için ayrı ayrı konu açıcam mesela forumda. Ama bende rom kurarken sürekli error 1 hatası alıyorum mesela (twrp sürümünden dolayı) ama ofox ile kurulum yapıyorum hiç sorun çıkarmıyor bana.
Size daha ayrıntılı anlatacağım.
1- Linkte verdiğim dosyayı indirin eğer zip dosyasıysa içinden imaj (img) dosyasını çıkarın.
2- Dosyaya sağ tıklayarak yeniden adlandır diyin ve adını orangefox olarak değiştirin. Eğer sizde dosya adı uzantılarıyla gözüküyorsa orangefox.img olarak gözükmelidir ama uzantılar yoksa orangefox yapın.
3-
Bu linkte verdiğim minimal adb and fastboot yazılımını indirip kurun.
4- Kurduktan sonra orangefox.img dosyamızı
C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot konumuna atın.
5- Cihazı tamamen kapatıp ses kısma + güç tuşu ile fastboot moduna alın.
6- Cihazı kabloyla bilgisayara bağlayın ve Windows arama yerine minimal adb and fastboot yazıp çıkan cmd (komut istemi) açın.
7-
fastboot devices yazın ve cihazınız gözüküyorsa
fastboot boot orangefox.img yazıp entere basın.
8- İşlem bitince cihazınız orangefoxa boot edilecek otomatik olarak.
9- Cihazla pc arasındaki kabloyu çıkarmayın.
10- Eğer sizde şifre istiyorsa cihazınızın kilit ekranı şifresini girin.
11- Orangefox ana sekmesi karşınıza geldikten sonra sağ alttaki menülerden en sağdakine basın.
12- Altta seçenekler görüceksiniz
Flash Current OrangeFox yazan kısma basın ve onaylayın ( Göremezseniz alt taraflara da bakın )
13- İşlem bitince geri gidin ve reboot kısmından recoveryi seçin.
14- Cihazınıza başarılı bir şekilde flashlanmış olacaktır. Usb kablosunu çıkarabilirsiniz.
Rom kurduktan sonra cihaza stock recovery flashlanmış olabilir. Rom kurulumu bittikten sonra recoveryden çıkmadan tekrar Flash Current OrangeFox kısmından flashlarsanız daha sonra tekrar bilgisayarla uğraşmanıza gerek kalmayacaktır.