- Adım
- burhan
- Cihazım
- mi max 2
- Konular
- 27
Rom MuşAbi bu rod mod nedir hiç anlamıyorum da
Rom hocam cihaza bootloader kilidi açık cihaza fastboot menü üzerinden kurulan telefon yazılımı poco x4 pro 5g ve rn11pro 5g için yeni çıktı paylaştım deneyimlerimi soyleyim oyun için yeterince stabil değil menüde bile takılmalar oluyor parmak izi çok geç algılıyor ve stablite sorunları var android 11 şu anda daha iyi ama düzelecektirAbi bu rod mod nedir hiç anlamıyorum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom Muş
Peki normal güncellemeyi beklesek daha sağlıklı olamaz miRom hocam cihaza bootloader kilidi açık cihaza fastboot menü üzerinden kurulan telefon yazılımı poco x4 pro 5g ve rn11pro 5g için yeni çıktı paylaştım deneyimlerimi soyleyim oyun için yeterince stabil değil menüde bile takılmalar oluyor parmak izi çok geç algılıyor ve stablite sorunları var android 11 şu anda daha iyi ama düzelecektir
normal güncellemeylede yapılabilir de android yükseltmeli güncellemeler sonunda telefonu sıfırlamak daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum evinde bilgisayarı bootloaderi açık olan arkadaşlar bu şekilde romu yükleyerek daha temiz bir kurulum yapmayı tercih edebilirlerPeki normal güncellemeyi beklesek daha sağlıklı olamaz mi
O kadar uzağım ki hocam hiç anlamam böyle şeylerden..normal güncellemeylede yapılabilir de android yükseltmeli güncellemeler sonunda telefonu sıfırlamak daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum evinde bilgisayarı bootloaderi açık olan arkadaşlar bu şekilde romu yükleyerek daha temiz bir kurulum yapmayı tercih edebilirler
Android 12 ne zaman gelir acaba