Yardım Redmi Note 11 Pro+ 5G MiFlash ile Rom atarken hata verdi

proct

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 4G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yüklü Olan Rom Silindi
Telefon Modeli
Redmi Note 11 Pro+ 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Redmi Note 11 Pro+ 5G cihaz var. Yurtdışındayım ve cihazı yeni aldım, sıfır. Miui sürümünü yükseltmek için rom atmak istedim.
.tgz uzantılı dosyayı indirip Miflash ile yükleme adımına geçtim ve flash.all seçeneği ile yüklemeyi başlattım.

200 Küsür saniye sonra sadece kırmızı zemin üzerine error yazdı ve cihaz yeniden başladı. Sonrasında ise cihaz ''MAIN MENU'' ekranında başladı. Main Menu ekranında durursa sürekli yeniden başlıyor. Ortalama 1-2 dakika duruyor main menu ekranında ve tekrardan aynı ekranda yeniden başlatıyor telefonu.
BL kilidi cihaz açılırken gözüken ''açık kilit simgesi'' olduğu için açıktır diye düşündüm ve işlem yapmadım. Geliştirici seçeneklerini açmıştım.

Telefonu fastboot moduna aldığımda yeniden başlamıyor. Öylece kalıyor. Bilgisayar telefonu görüyor. MiFlash telefonu görüyor. Aygıt yöneticisinde Android Device şeklinde gözüküyor telefon.

Hangi romu kurmaya çalışırsam çalışayım yükleme tamamlanmıyor. 4-5 saniye sonra MiFlash ''error:fastboot error:command failed'' hatası veriyor.

Ne yapmam gerekir yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca telefonu kapatamıyorum en azından kapalı dursun diyorum. Bir türlü kapatamadım. Power Off olmuyor telefon. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihazınız brick olmuş. Muhtemelen bootloader kilidini de kapatmışsınız..

Oyla:
Üst Alt