Redmi Note 11 Pro 4G viva – Global Kararlı V13.0.6.0.SGDMIXM

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Güncelleme ve Kurulum Talimatları

1. OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
  2. Aynı romun bir önceki sürümündeyseniz Ota indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
  3. Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
  4. Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Bilgilendirme
Bu sürüm Mi Pilot sürümdür. Yükleme sırası ve sonrasında oluşabilecek sorunlardan dolayı Forum ve Forum Yöneticilerimiz sorumlu tutulamaz.

koza-han

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kozyy
Cihazım
redmi note 9
Konular
19
13.0.5.0 sürümünden farkları ne bilgi verebilir misiniz?

platformbursa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
redmi 13 pro 5g
Konular
1
benim cihazda redmi note 11 pro viva 4g ben cihaza fastboot mod üzerinden yanlış twrp yükledim cihazim sürekli acıldı kapandı bu döngüye gir bende global rom yükledim cihazim fastboot modunda kaldı hiç bir şekilde açılmıyor wipe data yaptım recovery yaptım açilmıyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı bütün romları dendım aynı hatayı verıyor fastboot modundan cıkmıyor

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
benim cihazda redmi note 11 pro viva 4g ben cihaza fastboot mod üzerinden yanlış twrp yükledim cihazim sürekli acıldı kapandı bu döngüye gir bende global rom yükledim cihazim fastboot modunda kaldı hiç bir şekilde açılmıyor wipe data yaptım recovery yaptım açilmıyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı bütün romları dendım aynı hatayı verıyor fastboot modundan cıkmıyor
Mi Flash üzerinden Fastboot ROM yüklediyseniz cihazın bir şekilde açılması gerekiyor. "fastboot getvar product" komutunda "viva" mı çıkıyor cihaz?

platformbursa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
redmi 13 pro 5g
Konular
1
Mi Flash üzerinden Fastboot ROM yüklediyseniz cihazın bir şekilde açılması gerekiyor. "fastboot getvar product" komutunda "viva" mı çıkıyor cihaz?
evet viva olarak çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet viva olarak çıkıyor
cihaz açılıyor ama fastboot modunda kalıyor main menu içersine giriyor oraya girdiğimde romun kuruldugunu görebiliyorum ama acılmıyor wipe data yaptıgımda acılmıyor tekrar fastboot yazısında kalıyor

twrp yüklersem acılma sansı var mı acaba cihazın 7 8 tane farklı romlar denedim ama hepsi aynı hatayı verdi fastboot modundayken cihazi kapatıyorum mi logosu gelip sonra tekrar fastboot modda kalıyor

eski kurulu rom

Global Kararlı V13.0.6.0.SGDMIXM tekrar geri yükledim ama onda bile cihaz açılmadı​

Son düzenleme:

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
H.kadioglu hocam fastboot ROM'da bile cihaz açılmıyor, modemle ilgili bir sorun olmuş olabilir mi?

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Tabikide, fastboot ROM kurduğunuz anda cihaz orijinal haline geri döner. Yapılan bütün custom işlemler silinir. TWRP, ROOT dahil. Cihazın fastboot ROM ile %99 açılması gerekiyor. %1'lik şans size denk gelmiş.

platformbursa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
redmi 13 pro 5g
Konular
1
Tabikide, fastboot ROM kurduğunuz anda cihaz orijinal haline geri döner. Yapılan bütün custom işlemler silinir. TWRP, ROOT dahil. Cihazın fastboot ROM ile %99 açılması gerekiyor. %1'lik şans size denk gelmiş.
mi flash ile rom attıgımda sürekli hata kodu alıyordum sonra arastırgımda kronik oldugunu anladım hata alsak bile rom kuruluyormus galiba bu fastboot modundan cıkartamayacagım cıhazı öğle görünüyor bilgileriniz için tesekkür ederim

Üst Alt