Yardım Redmi note 11 pro 4g Cihaz Kilitli açılmıyor.

sonmeztolga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos Global 1.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi note 11 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selam Dostlar

bende note 11 pro model bir telefon var. 2023 sonu 2.el almıştım. içinde miui 13 yüklüydü ve güncellemeler ile mi hesabı kapalıydı. Bu zamana kadar böyle kullandık ama birkaç gün önce kamera durduruluyor hatası aldık. ne denediysem, ne yaptıysam bir türlü bu hatayı gideremedim. Kamera 3 sn sonra kapanıyor ve ayrıca flash çalışmıyordu, bende en iyisi telefona rom atayım dedim ve hyperos son sürümü fastboot ile attım.
Buraya kadar herşey normal bir şekilde gerçekleşti ve telefon kurulum ekranına geldim. wifi ağı ekledim ama birden ekranda cihaz kilidini açın diye bir menü geldi meğer başkasının mi hesabına bağlıymış telefon. Bilmediğim bir mail adresi ve sadece başı sonu olan bir telefon numarası var. Bu bölümü atlatmanın bir yolu varmı? eng rom kurmak çözüm olur mu? telefon öylece kaldı elimde.
Bir de sanki yine kamerası çalışmıyor gibi geldi bana wifi ağı seçmek için kare kod taratmak istedim ama kamera açılmayınca bende ağ şifresini el ile girdim. bana tavsiye edebileceğiniz bir çözüm yolu vs varmı, yardımcı olursanız sevinirim. İnternette saçma sapan videolar var. o bölüm atlanıyor gibi yapmışlar ama inandırıcı gelmedi.
telefonu aldığım satıcıya da ulaştım, durumu anlattım ekran da çıkan tel no ve maili bilmediğini ancak yazılımla tekrar düzeltilir dedi. kısacası o da bilmiyor ve ilk defa böyle bir şeye denk geldim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Anormal bir durum yok. Mi hesap bypass yapılmış bir cihaz satın almışsınız. Belki de çalıntı bir cihaz.
2. el telefon alırken mutlaka mi hesap var mı? kontrol edilmeli, yoksa satın almadan önce kendi mi hesabınızla oturum açarak bypass yapılmış cihaz mı? test edilip alınmalıdır. Çalıntı cihaz ise imei sini vs. değiştirmişlerdir ama tam tersi ise yasal olarak ta suçlu duruma düşersiniz.

Şuanki yaşadığınız sorunun çözümü mevcut yeniden bypass yapılır kullanıma devam edilir.

Oyla:

sonmeztolga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi note 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben aldığım da miui 13 kurulu ve güncellemeler kapalıydı. mi hesabı eklemek istediğimizde direk hata veriyordu. bende nasılsa güncelleme almayacak diye çok umursamadım. ama bypass edildiği gibi bir bilgiye de sahip olmadığım için rom yüklerken başıma böyle birşeyin geleceğinden habersizdim.

Oyla:
Üst Alt