Sohbet Redmi note 11 modem dosyası

demetaqalin

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Niye 11
Konular
1
Merhaba

Redmi note 11 Viva olan sürüm için modem dosyası var mı rica edebilir miyim varsa

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
24
📁 “ENG Modem.zip” dosyası Franky_39 tarafından paylaşılmış. Dosya boyutu yaklaşık 30 MB ve doğrudan indirilebilir.
🛠️ sitesinde de aynı model için “ENG Modem.zip” dosyası bulunuyor. Bu dosya, cihaz üzerinde çeşitli teknik işlemler için kullanılabilir

demetaqalin

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Niye 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
📁 “ENG Modem.zip” dosyası Franky_39 tarafından paylaşılmış. Dosya boyutu yaklaşık 30 MB ve doğrudan indirilebilir.
🛠️ sitesinde de aynı model için “ENG Modem.zip” dosyası bulunuyor. Bu dosya, cihaz üzerinde çeşitli teknik işlemler için kullanılabilir
Hocam iki dosya da inmiyor indirip farklı bir yere yükleyip gönderme sansin var mı.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
note 11 pro 4g (viva) için modem yükleyerek yapılacak bir tamir ya da düzeltme yoktur. Yaşadığınız sorun nedir? nvdata hatası mı?

demetaqalin

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yok
Cihazım
Niye 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
note 11 pro 4g (viva) için modem yükleyerek yapılacak bir tamir ya da düzeltme yoktur. Yaşadığınız sorun nedir? nvdata hatası mı?
Hocam telefon uzun süredir kullanılıyor. Format atılması şart. Rom indirdim rom kurucam işte IMEI gider diye modem dosyası arıyorum. Veya IMEI gitmeden sıfırlama falan yapabilir miyim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam telefon uzun süredir kullanılıyor. Format atılması şart. Rom indirdim rom kurucam işte IMEI gider diye modem dosyası arıyorum. Veya IMEI gitmeden sıfırlama falan yapabilir miyim
imei ile modem dosyasının alakası yok cihazda modem zaten yüklü yoksa açılmaz ki. Sıfırlamada imei gidip gitmeyeceği sıfırlanmadan bilinmez. İmei işlemi yapılırken doğru adımlarla yapıldıysa gitmeyecektir. Harici anlamanın bir yolu yok. Giderse yeniden sıfırlamada gitmeyecek şekilde imei atılır ama bu mümkün.

Üst Alt