Yardım Redmi Note 11 kamera sorunları

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
39
Merhaba. Redmi Note 11 telefonumun kamerası çok kötü. Video tarafında kamera hiç bir işe yaramıyor dengeleme yok telefonu sabit tutdukda bile görüntü dağılıyor ve max 30 fps çekiyor. Fotoğraf tarafında da kötü. Fotoğraf iyi çıksın diye 50 MP çekiyorum HDR çalışmadığı için fotoğraf çoğu zaman kötü çıkıyor. Normal fotoğraf çekimi de renkleri bazen çok doygun bazen de renksiz çekiyor. Bunu her hangi bir romla ve ya kamera uygulaması ile çözmek mümkün mü?

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhaba. Redmi Note 11 telefonumun kamerası çok kötü. Video tarafında kamera hiç bir işe yaramıyor dengeleme yok telefonu sabit tutdukda bile görüntü dağılıyor ve max 30 fps çekiyor. Fotoğraf tarafında da kötü. Fotoğraf iyi çıksın diye 50 MP çekiyorum HDR çalışmadığı için fotoğraf çoğu zaman kötü çıkıyor. Normal fotoğraf çekimi de renkleri bazen çok doygun bazen de renksiz çekiyor. Bunu her hangi bir romla ve ya kamera uygulaması ile çözmek mümkün mü?
kanka bende aynı telefonu kullanıyorum kamera her modda gıcır gıcır çekiyor senin cihazın kamerasında bir sorun olabilir benimkinde hiç sorun yok dağılma net çekmeme gibi

Murat 61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
RN11, RN8
Konular
39
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bende aynı telefonu kullanıyorum kamera her modda gıcır gıcır çekiyor senin cihazın kamerasında bir sorun olabilir benimkinde hiç sorun yok dağılma net çekmeme gibi
Kamerada sorun olduğunu sanmıyorum ama Redmi Note 8 ile aynı anda video çektikte fark çok görünüyor note 8'de video çok dengeli ve net sanki bende dengeleme yok gibi. Ağır çekimde bile Note 8 bundan iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşımda da aynı model var onda da video kalitesi kötü.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Kamerada sorun olduğunu sanmıyorum ama Redmi Note 8 ile aynı anda video çektikte fark çok görünüyor note 8'de video çok dengeli ve net sanki bende dengeleme yok gibi. Ağır çekimde bile Note 8 bundan iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşımda da aynı model var onda da video kalitesi kötü.
aga bende miui 13.0.5.0 var gayet net çekiyor video falanda baya iyi hızlandırılmış yavaşlatılmış video falan baya net belki yazılımsaldır bilmiyorum

Üst Alt