- Adım
- .
- Cihazım
- .
- Konular
- 14
Lanet olası HyperOS'tan kurtulmak için daha eski bir sürümün ROM'unu indirdim. Geliştirici seçeneklerinden BL kilidi açılmadı. Bilgisayar üzerinden MI Unlock aracı da çalımıyor. Doğal olarak MI Flash da çalışmıyor. Bana bir yardım edin. Konularım cevapsız kaldı. Cihazı kurup uygulama aktivasyonlarını tamamlayacağım. Haftaya hastaneye yatışım var. Bu sorunu bir an önce çözmem lazım.
Cihazda her zaman olduğu gibi Xiaomi hesabı açık.
Geliştirici seçeneklerinde
- OEM kilit açma seçeneği açık
- Mi kilit açma durumu ekranındaki talimatlara uygun. Mobil veriden giriyorum. Hesap ve cihaz ekle dediğimde İngilizce olarak "Eklenemiyor. Yetkilendirmeyi uygulamak için ... lütfen Mi topluluğuna gidin..." şeklinde yarım bir hata mesajı çıkıyor.
Redmi Note 11 4G(spes) kullanıyorum. Güncel global kararlı HyperOS yüklü.
Düzenleme: Şimdi de şu saçma sapan topluluk uygulaması kota aşıldı deyip bu geceyi beklememi istiyor. Akşam tekrar deneyeceğiz artık.
Cihazda her zaman olduğu gibi Xiaomi hesabı açık.
Geliştirici seçeneklerinde
- OEM kilit açma seçeneği açık
- Mi kilit açma durumu ekranındaki talimatlara uygun. Mobil veriden giriyorum. Hesap ve cihaz ekle dediğimde İngilizce olarak "Eklenemiyor. Yetkilendirmeyi uygulamak için ... lütfen Mi topluluğuna gidin..." şeklinde yarım bir hata mesajı çıkıyor.
Redmi Note 11 4G(spes) kullanıyorum. Güncel global kararlı HyperOS yüklü.
Düzenleme: Şimdi de şu saçma sapan topluluk uygulaması kota aşıldı deyip bu geceyi beklememi istiyor. Akşam tekrar deneyeceğiz artık.
Son düzenleme: