Yardım Redmi Note 11 Bootloader kilidi açamıyorum

kaiser soze

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Konular
14
Lanet olası HyperOS'tan kurtulmak için daha eski bir sürümün ROM'unu indirdim. Geliştirici seçeneklerinden BL kilidi açılmadı. Bilgisayar üzerinden MI Unlock aracı da çalımıyor. Doğal olarak MI Flash da çalışmıyor. Bana bir yardım edin. Konularım cevapsız kaldı. Cihazı kurup uygulama aktivasyonlarını tamamlayacağım. Haftaya hastaneye yatışım var. Bu sorunu bir an önce çözmem lazım.

Cihazda her zaman olduğu gibi Xiaomi hesabı açık.
Geliştirici seçeneklerinde
- OEM kilit açma seçeneği açık
- Mi kilit açma durumu ekranındaki talimatlara uygun. Mobil veriden giriyorum. Hesap ve cihaz ekle dediğimde İngilizce olarak "Eklenemiyor. Yetkilendirmeyi uygulamak için ... lütfen Mi topluluğuna gidin..." şeklinde yarım bir hata mesajı çıkıyor.

Redmi Note 11 4G(spes) kullanıyorum. Güncel global kararlı HyperOS yüklü.

Düzenleme: Şimdi de şu saçma sapan topluluk uygulaması kota aşıldı deyip bu geceyi beklememi istiyor. Akşam tekrar deneyeceğiz artık.

Son düzenleme:

nameisanais

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
12
Hocam bende aynı sorunu yaşıyordum bi arkadaş sag olsun adım adım anlatmıştı bende anlatayım sizlere.
Öncelikle Xiaomi Topluluğu uygulamasını 5.3.31 veya daha üst bir sürüme güncelle. Sonra uygulamadan ben kısmına girip ayarlar ordan da bölgeyi değiştire girip global yap daha sonrasında ben bölümüne geri gel önyükleyici kilidini aç de hata verirse saat 7 de tekrar dene daha sonrasında ayarlar geliştirici secenekleri mi kilit açma durumu hesap ekle kısmına tıkla ve daha sonrasında 72 saat bekleyip mi unlockdan açabilirsin hocam ben o şekilde yaptım sorun olmadı.

Üst Alt