Tavsiye Redmi Note 11 alınır mı?

rowaulf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Kaya
Cihazım
J7 core
Konular
1
Merhabalar şuan samsung j7 core telefon kullanıyorum ve tabi ki memnun değilim. 5500 tl'ye kadar bütçem var ve bu fiyat bandında en iyi bu telefonu gördüm. Kamerası çok iyi değilmiş fakat çokta umrumda değil kamerayı çok kullanmam. Beni en çok cazip eden tarafı 90Hz FHD+ amoled bir ekranının olması fakat aklıma şu sorular var :
1- bu telefon (4gb ramli versiyonu) gündelik kullanımda kasma donma yapar mı?
2- bellek uzantısını açmak performansa etki edermi?
3- pil performansı nasıl 2günü çıkarabilir mi?
4- maximum kaç sene götürür ?
5- oyun oynamayan sadece sosyal medyada takılan biri için 64gb yeterli mi?

Not : oyun oynamayacağım.

vili48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
3
Merhabalar şuan samsung j7 core telefon kullanıyorum ve tabi ki memnun değilim. 5500 tl'ye kadar bütçem var ve bu fiyat bandında en iyi bu telefonu gördüm. Kamerası çok iyi değilmiş fakat çokta umrumda değil kamerayı çok kullanmam. Beni en çok cazip eden tarafı 90Hz FHD+ amoled bir ekranının olması fakat aklıma şu sorular var :
1- bu telefon (4gb ramli versiyonu) gündelik kullanımda kasma donma yapar mı?
2- bellek uzantısını açmak performansa etki edermi?
3- pil performansı nasıl 2günü çıkarabilir mi?
4- maximum kaç sene götürür ?
5- oyun oynamayan sadece sosyal medyada takılan biri için 64gb yeterli mi?

Not : oyun oynamayacağım.

Tavsiye olarak O rakamlara yurtdışı mi 12 lite 5G NE veya Redmi note 10 pro öneririm.
8/128 GB her ikiside...

rowaulf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Kaya
Cihazım
J7 core
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiye olarak O rakamlara yurtdışı mi 12 lite 5G NE veya Redmi note 10 pro öneririm.
8/128 GB her ikiside...
hocam yurtdışı istemiyorum güncelleme yada imei sorunlarından dolayı çok ta anlamam telefondan özelliklerine baktım note 11'e göre daha iyi fakat tr fiyatı beni çok aşıyor.

vili48

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
3
hocam yurtdışı istemiyorum güncelleme yada imei sorunlarından dolayı çok ta anlamam telefondan özelliklerine baktım note 11'e göre daha iyi fakat tr fiyatı beni çok aşıyor.

IMEI sorunu olacak bir durum yok, 8 ay yasal kullanım sonrası 500 TL direnç değişimi ile birlikte sıkıntısız kullanırsınız...

Garantili diye 4 GB ram,64 GB hafızaya o kadar para verimez bence ama tercih/takdir sizin...

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Garantili xiaomi cihaz almak paranızı emeğinizi çöpe atmak demektir tabi her ay havadan para geliyosa sorun yok. Yurtdisi redmi note 11 pro alabilirsiniz 8/128 hazır 5500 TL direnç kayıtlı güncelleme sıfırlama sorunsuz Facebookta xiaomi Türkiye grubuna göz atabilirsin.

Üst Alt