- Adım
- Elif
- Cihazım
- Xiaomi redmi s2
- Konular
- 1
Bugün TWRP ile redmi note 8 cihazıma pixel experience rom yükledim fakat cihazda ne mac adresi gözüküyor ne imei gözüküyor wifi çalışmıyor sim kartı görmüyor stock rom yüklediğimde sorun düzelmişti bi daha custom rom yüklediğimde aynı problem devam ediyor yani imei silinme gibi bi durum mevcut değil yardım edebilirmisinizTürkiye cihazı ise android sürümü düşürüldüğü için güvenlik icabı yapmıyor. Yurtdışı ise zaten kapatmışlardır yapamazsınız
Firmware kurmak gerekiyordu galiba aosp romlarda. Tam net hatırlamıyorum forum arama bölümünden arama yapın.Bugün TWRP ile redmi note 8 cihazıma pixel experience rom yükledim fakat cihazda ne mac adresi gözüküyor ne imei gözüküyor wifi çalışmıyor sim kartı görmüyor stock rom yüklediğimde sorun düzelmişti bi daha custom rom yüklediğimde aynı problem devam ediyor yani imei silinme gibi bi durum mevcut değil yardım edebilirmisiniz
arama yaptım fakat mantıklı bi cevap bulamadım ayrıca firmware derken nasıl bi firmware den kastettinizFirmware kurmak gerekiyordu galiba aosp romlarda. Tam net hatırlamıyorum forum arama bölümünden arama yapın.
Turkiye cihazi fakat aldigim saticidan alan herkes yurtdisi cihazi oldugunu soyluyor imei sorgulattim dogru cikiyor ama aldığımda kutu icerisindeki jelatini yoktu acilmis paketti o yuzden kesin emin olamiyorum imei sorgulatmak turkiye cihazi oldugunu dogrulamak icin yeterli midirTürkiye cihazı ise android sürümü düşürüldüğü için güvenlik icabı yapmıyor. Yurtdışı ise zaten kapatmışlardır yapamazsınız
çift kayıtlı imei ve e-devlet sorgusunda modelde doğru çıkıyorsa sorun yok.. Ama imei 1 sıfır ise ve model tutmuyorsa yurtdışı olabilir. Ya da 1 cihazın imesini 2 cihaza atmışta olabilirler..Turkiye cihazi fakat aldigim saticidan alan herkes yurtdisi cihazi oldugunu soyluyor imei sorgulattim dogru cikiyor ama aldığımda kutu icerisindeki jelatini yoktu acilmis paketti o yuzden kesin emin olamiyorum imei sorgulatmak turkiye cihazi oldugunu dogrulamak icin yeterli midir
Hocam merhaba aynı durum bendede var Xiaomi Note 11 pro telefonum var güncelleme sekmesinde ağa baglanilamiyor diyor yardımcı olma durumunuz var mıBootloader açmadan fastboot son sürüm rom Yüklenir düzelir. Uzak bağlantı ile hallederiz.. Buradaki sorun xiaomi den kaynaklanıyor 2 defa android 12 yi vermiş geri çekmiş.. note 11 pro larda böyle şuanda..