- Adım
- hazar
- Cihazım
- Redmi 10S
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Rom yok
- Telefon Modeli
- redmi note 10s
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar herkese. Redmi 10s cihazımın oem kilidini açtım ve orangefox recovery ile lineageos kurarken bi hata sonucu tüm dosyalar silindi. şuan twrp recovery ile otg üzerinden lineageos kurmak istediğimde
Failed to mount '/system_root' (invalid argument)
Failed to mount '/vendor' (invalid argument)
bu hatayı alıyorum.
cihaz kapalı iken normalce ses tuşuna dokunmadan açarsam direk twrpye atıyor cihazda rom yok ve tamamen boş gösteriyor.
cihazda bir wipe işlemi de yapamıyorum üstteki hatanın aynısından veriyor. youtubedeki bikaç videoyu denedim olmadı.
bir gündür cihazımı kullanamıyorum konudan anlayan bir arkadaş yardım ederse sevinirim eksik yazdığım bişey varsa istek doğrultusunda eklerim herkese iyi akşamlar dilerim.
Failed to mount '/system_root' (invalid argument)
Failed to mount '/vendor' (invalid argument)
bu hatayı alıyorum.
cihaz kapalı iken normalce ses tuşuna dokunmadan açarsam direk twrpye atıyor cihazda rom yok ve tamamen boş gösteriyor.
cihazda bir wipe işlemi de yapamıyorum üstteki hatanın aynısından veriyor. youtubedeki bikaç videoyu denedim olmadı.
bir gündür cihazımı kullanamıyorum konudan anlayan bir arkadaş yardım ederse sevinirim eksik yazdığım bişey varsa istek doğrultusunda eklerim herkese iyi akşamlar dilerim.