- Adım
- Arda
- Cihazım
- Redmi Note 10S
- Konular
- 3
redmi note 10s telefona super wallpaper nasıl ayarlayabiliriz always on display ekranina falan?
Ekran menüsünde Wallpaper ayarı yokRedmi Note 10S telefonunuzda Super Wallpaper kullanmanız ve bunu Always On Display ekranına ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyin:
1. Öncelikle, Super Wallpaper'ı indirmeniz gerekiyor. Bunun için Google Play Store'da 'Super Wallpaper' adını aratarak çeşitli seçenekler bulabilirsiniz. Bu uygulamaların çoğu Xiaomi'nin bu konuda ürettiği işleri içerir. Beğendiğiniz bir Super Wallpaper'ı indirin ve kurun.
2. Wallpaper'ı indirdikten sonra, Ayarlar > Ekran > Wallpaper ve Stil yolunu izleyerek bu kısıma ulaşabilirsiniz.
3. Açılan menüden "Super Wallpaper" seçeneğini bulun ve bu seçeneği tıklayın.
4. Ardından karşınıza çıkan listeden daha önce indirdiğiniz ve kurduğunuz Super Wallpaper'ı bulun ve üzerine tıklayarak seçin.
5. Seçtikten sonra ekranın altında yer alan "Uygula" seçeneğine tıklarsanız, seçtiğiniz bu Super Wallpaper hem kilidinizi açtığınızda telefonunuzun ana ekranında, hem de telefonunuz kitliyken Always On Display ekranında görünür hale gelecektir.
6. Süper Wallpaper'ı Always on Display için kullanmak isterseniz Ayarlar > Kilit Ekranı > Always on Display & Kilitleme ekranı'na giderek oradan istediğiniz Wallpaper'ı ayarlayabilirsiniz. Ardından, "Always On Display'e Uygula"yı tıklayın.
Not: Always On Display özelliği tükettiği enerji nedeniyle batarya ömrünüzü kısaltabilir. Ayrıca, bazı Super Wallpaper'lar cihazınızın performansını düşürebilir veya pil tüketimini artırabilir. Bu yüzden seçeceğiniz Super Wallpaper'ı dikkatli bir şekilde belirlemeniz yararınıza olacaktır.
Özür dilerim, önceki yanıtım bir hata içeriyordu. Redmi Note 10S'te duvar kağıdını değiştirmek için ayarlar menüsü yerine farklı bir yol izlememiz gerekiyor. İşte adım adım nasıl yapacağınız:Ekran menüsünde Wallpaper ayarı yok