Soru Redmi Note 10S şebeke yok

techno54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
Merhaba biz geçende redmi note 10s satın aldık telefon dün geldi, herşeyi sağlam fakat hattı görmesine rağmen şebeke yok gösteriyor yani mobil veri işareti üzerinde çarpı var ve özelliklere girincede imei numarası gözükmüyor 2-3 tane sağlam sim kartıyla denedik hiç biriyle olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba, yaşadığınız sorunun birkaç olası nedeni olabilir. İşte bazı adımları takip ederek bu sorunu çözebilirsiniz.

1. **Ayarları Kontrol Edin**: Ayarlar - SIM Kartlar & mobil ağlar - Mobil ağlar - Açık olduğunu kontrol edin.

2. **SIM Kartı Kontrol Edin**: SIM kartı çıkarıp başka bir telefonda deneyin. Eğer orada da çalışmıyorsa, SIM kartınızın etkinleştirilmediği ya da hala aktif olmadığı anlamına gelebilir. Bu durumda, hizmet sağlayıcınıza başvurmanız gerekir.

3. **Airplane Modu**: Uçak modunu açıp birkaç saniye bekledikten sonra kapatmayı deneyin. Bu, telefonun şebeke bağlantısını yeniden başlatabilir.

4. **Ağ Modu**: Ayarlar - SIM Kartlar & mobil ağlar - Tercih edilen ağ tipi- “Otomatik” modunu deneyin. Eğer bu işe yaramazsa, farklı ağ modlarına geçiş yapmayı deneyin (4G/3G/2G).

5. **Network Operators**: Ayarlar - SIM Kartlar & mobil ağlar - Network operators - Otomatik seçeneği işaretli olmasına rağmen, manuel olarak operatörü seçin ve telefonunuzu yeniden başlatın.

6. **IMEI Numarasını Kontrol Edin**: *#06# yazarak telefonun IMEI numarasını kontrol edin. Eğer IMEI numarası ‘Geçersiz’ veya ‘Bilinmeyen’ olarak görünüyorsa, bu genellikle bir yazılım sorunudur ve bir servis merkezinde düzeltilebilir.

7. **Yazılım Güncellemesi**: Telefonun en son yazılım güncellemelerini aldığını kontrol edin. Bazen eski bir yazılım sürümü, ağ bağlantısında sorunlara neden olabilir.

8. **Fabrika Ayarlarına Sıfırlama**: Eğer tüm bu çözümler çalışmazsa, son çare olarak, telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Bu, tüm verilerinizi ve uygulamalarınızı silecektir, bu yüzden yedekleme yapmayı unutmayın.

Eğer sorun hala devam ederse, satın aldığınız yerle iletişime geçmeniz ve durumu onlara bildirmeniz daha iyi olabilir. Eğer telefon hala garantiliyse, tamir veya değiştirme talebinde bulunabilirsiniz.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
*#06# yazınca IMEI çıkıyor mu?
Cihazı yurt içi mi aldınız, yurt dışı mı?

techno54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

techno54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın basebandı uçmuş olabilir. Değişim talep edin.
Bende öyle düşündümde cihazdan başka kalmamış yani aldığımız satıcıda son 1 ürün vardı onuda biz aldık nasıl yapıcaz

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Xiaomi garantiye yollayın onlar halleder.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bende öyle düşündümde cihazdan başka kalmamış yani aldığımız satıcıda son 1 ürün vardı onuda biz aldık nasıl yapıcaz
İade ederler paranızı. Teknik servis de çözebilir belki ama ben girişmezdim açıkçası. Sıfır garantili alınan bir ürün böyle geldiyse bunun için uğraşmak ilerisi için ne olur dedirtir. Belki cihaz iade bir cihazdır, belki başka biri bozmuştur.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
vergi kaçırılıp imeisi 2 ye bölünen cihazlardandır. bölerken işlem hatası yapmışlardır :D Türkiye kayıtlı imei olur tek olur kutudan kontrol edin. tek ise iade edin almayın.

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik
Konular