MediaTek işlemciler kötü değildir şuanda 1.Sırada MediaTek işlemcisi, Qualcomm işlemcisini geçiyor.
Hocalık bir mevzuda yok benden belkide telefonda daha tecrübelisindir asıl sen benim hocamsın ki zaten mesaj bile attım nasıl yaparım ederim vs diye hocam
Bide ordan burdan duyduğunuz şu en iyisi diye birşeylere inanmayın adamlar bir işlemci çıkarır hoop bir bakmışsın daha iyi sonra diğeri çıkarır hoop o daha iyi bu böyledir kötüsü var iyisi var ama hepsi kötü değil Dimensity 9400 gibi... Bunun gibi zamanından iyilerinden g95.
Ben neden gidip Güncellenmeyen bir sürüm kullanayım ve bu rom official değil fakat gider Güncellenmeyen eski official rom kullanırım daha performanslı olur. Zaten burdaki amaç nedir rom benim için güncellik, performans ve pil. Ben eğer kullanacaksan güncel olsun isterim fakat Güncellenmeyen veya ne zaman guncellenecegi belli olmayan hatta ve hatta daha yüksek bir sürüm kullanıp telefona yük edeceğime düşük stabil official kullanırım ve şuanda zaten bu romda istediğim herşey sorunsuz çalışıyor.