Soru Redmi Note 10S Rom önerisi

SpeedyHunter777

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
1
Merhabalar, telefonum için ROM arıyorum, şu anda orijinal Rom kullanıyorum, pil ömrü ve performans konusunda uzun bir süredir sorunlar yaşıyorum ancak iyice arttı. Rom araştırdım ancak çok fazla seçenek var gibi, ne önerirsiniz?

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
16
çok bi farkları yok hocam
endonezya rom kullanıyorum ben
belki %5 fark bile yoktur

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24

gardon611

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Konular
5
Eski Rom bide kimin yaptığı belirsiz verdiğiniz telegram kullanıcısı yok değiştirmiş galiba performans olarak tavsiye edeceğim şuanda MIUI 12.5.8 Endonezya Rom olur. Performans olsun pil olsun çok iyi özellikle performans gerçekten çok iyi bu HyperOS romlarından sonra bu çok iyi geldi gözüme.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
Eski Rom bide kimin yaptığı belirsiz verdiğiniz telegram kullanıcısı yok değiştirmiş galiba performans olarak tavsiye edeceğim şuanda MIUI 12.5.8 Endonezya Rom olur. Performans olsun pil olsun çok iyi özellikle performans gerçekten çok iyi bu HyperOS romlarından sonra bu çok iyi geldi gözüme.
Hocam eski rom diyorsunuz miui 12 rom öneriyorsunuz. Sahibi nick değiştirmiş olabilir. Güncelleme gelirse aynı yere gelir. ayrıca rom un son sürümü 25 nisanda yayınlanmış. Çok bir şey kaybettirmez herhalde. Ayrıca attığım rom da gayet stabil bir rom. Hani mtk işlemcili cihazdan nasıl bir performans beklenir bilmiyorum ama bu rom kullandiklarim içinde en iyisi.

gardon611

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgisayar Yazılım
Konular
5
Hocam eski rom diyorsunuz miui 12 rom öneriyorsunuz. Sahibi nick değiştirmiş olabilir. Güncelleme gelirse aynı yere gelir. ayrıca rom un son sürümü 25 nisanda yayınlanmış. Çok bir şey kaybettirmez herhalde. Ayrıca attığım rom da gayet stabil bir rom. Hani mtk işlemcili cihazdan nasıl bir performans beklenir bilmiyorum ama bu rom kullandiklarim içinde en iyisi.
MediaTek işlemciler kötü değildir şuanda 1.Sırada MediaTek işlemcisi, Qualcomm işlemcisini geçiyor.

Hocalık bir mevzuda yok benden belkide telefonda daha tecrübelisindir asıl sen benim hocamsın ki zaten mesaj bile attım nasıl yaparım ederim vs diye hocam <3

Bide ordan burdan duyduğunuz şu en iyisi diye birşeylere inanmayın adamlar bir işlemci çıkarır hoop bir bakmışsın daha iyi sonra diğeri çıkarır hoop o daha iyi bu böyledir kötüsü var iyisi var ama hepsi kötü değil Dimensity 9400 gibi... Bunun gibi zamanından iyilerinden g95.

Ben neden gidip Güncellenmeyen bir sürüm kullanayım ve bu rom official değil fakat gider Güncellenmeyen eski official rom kullanırım daha performanslı olur. Zaten burdaki amaç nedir rom benim için güncellik, performans ve pil. Ben eğer kullanacaksan güncel olsun isterim fakat Güncellenmeyen veya ne zaman guncellenecegi belli olmayan hatta ve hatta daha yüksek bir sürüm kullanıp telefona yük edeceğime düşük stabil official kullanırım ve şuanda zaten bu romda istediğim herşey sorunsuz çalışıyor.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
24
MediaTek işlemciler kötü değildir şuanda 1.Sırada MediaTek işlemcisi, Qualcomm işlemcisini geçiyor.

Hocalık bir mevzuda yok benden belkide telefonda daha tecrübelisindir asıl sen benim hocamsın ki zaten mesaj bile attım nasıl yaparım ederim vs diye hocam <3

Bide ordan burdan duyduğunuz şu en iyisi diye birşeylere inanmayın adamlar bir işlemci çıkarır hoop bir bakmışsın daha iyi sonra diğeri çıkarır hoop o daha iyi bu böyledir kötüsü var iyisi var ama hepsi kötü değil Dimensity 9400 gibi... Bunun gibi zamanından iyilerinden g95.

Ben neden gidip Güncellenmeyen bir sürüm kullanayım ve bu rom official değil fakat gider Güncellenmeyen eski official rom kullanırım daha performanslı olur. Zaten burdaki amaç nedir rom benim için güncellik, performans ve pil. Ben eğer kullanacaksan güncel olsun isterim fakat Güncellenmeyen veya ne zaman guncellenecegi belli olmayan hatta ve hatta daha yüksek bir sürüm kullanıp telefona yük edeceğime düşük stabil official kullanırım ve şuanda zaten bu romda istediğim herşey sorunsuz çalışıyor.
Hocam şu anda 1. sırayı belirleyeceksek markaların çıkardığı işlemcilerin geneline bakmamız lazım. Evet mtk gayet iyi işlemciler çıkarttı fakat zamanında sp nin çok gerisinde kaldı.

Ek olarak ben de 10S kullanıyorum ve işlemci performansı ortalama düzeyde. Bilmiyorum siz nasıl bir performans bekliyorsunuz fakat kardeşimin note 8 ile aynı performansı alıyorum. (sp işlemcili)

onun dışında rom fikirlerinize bir şey diyemem. Ben de aynı rom u kullandım ve benim için de gayet sorunsuzdu. Önemli olan kullanıcı memnuniyeti.

iyi forumlar dilerim hocam <3

Üst Alt