Yardım Redmi Note 10S PC'ye bağlayınca tepki vermiyor

ahmet_423

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 10s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.13
Telefon Modeli
redmi note 10s
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 10S cihazım var (sürüm 12.5.13, yurt dışı model). Cihazın şarj aleti orijinal ve telefonun data aktarımını desteklediğini biliyorum. Ancak telefonu bilgisayara bağladığımda hiçbir şekilde tepki vermiyor. Sadece şarj oluyor, bunun dışında ne bir bildirim çıkıyor ne de Windows herhangi bir donanım algılıyor.

İnternetteki çözüm videolarını izleyip çoğu yöntemi denedim. Geliştirici seçeneklerini açtım, USB hata ayıklamayı aktif ettim ve USB bağlantı türünü “dosya aktarımı (MTP)” olarak seçtim. Buna rağmen hiçbir değişiklik olmadı. Windows 10 üzerinde Aygıt Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde bile telefonla ilgili bir iz göremiyorum; cihaz bağlanırken herhangi bir ses, uyarı veya sürücü yükleme bildirimi bile çıkmıyor. PC tamamen tepkisiz, telefon da sadece şarj modunda kalıyor.

Bu durumu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Sorun kablodan mı, sürücülerden mi yoksa cihaz kaynaklı bir problem mi emin olamıyorum. Her türlü öneriye açığım.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.360

Bunu denediniz mi

Oyla:

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular
2
İlk başta [Ayarlar] >> [Telefon hakkında]'ya giderek Geliştirici modunu açın >> hızlı bir şekilde art arda birden çok kez (genellikle yedi kez) [MIUI sürümü]'ne dokunun. Ardından [Ayarlar] >>[Ek ayarlar] >> [Geliştirici seçenekleri] bölümüne gidin. [Varsayılan USB yapılandırması] seçeneğini bulun ve [Dosya aktarımı] olarak değiştirin. bunu da deneyebilirsiniz

Oyla:

ahmet_423

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 10s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk başta [Ayarlar] >> [Telefon hakkında]'ya giderek Geliştirici modunu açın >> hızlı bir şekilde art arda birden çok kez (genellikle yedi kez) [MIUI sürümü]'ne dokunun. Ardından [Ayarlar] >>[Ek ayarlar] >> [Geliştirici seçenekleri] bölümüne gidin. [Varsayılan USB yapılandırması] seçeneğini bulun ve [Dosya aktarımı] olarak değiştirin. bunu da deneyebilirsiniz
Maalesef hepsini denedim, bir türlü çalışmadı. Muhtemelen bilgisayar görme özelliği tamamen kapatılmış veya devre dışı bırakılmış.

Oyla:

kara53200

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Emin
Cihazım
Poco X7 Pro
Meslek
TÜVTÜRK MKG
Konular