Yardım Redmi Note 10s nv data is corrupted Hatası!

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
6
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.. Başıma şöyle talihsiz bir olay geldi malesef. Cihaza twrp kurmak istedim fakat benim cihaz android 13 , kuracağım twrp de 12 olduğu için sanırım sistem çökmesine sebeb oldu yada benim bilgim dışında bir durum gelişti..
Ve şuan yeniden başlayıp duruyor, fastboot'a girebiliyorum fakat flashtool vs bi türlü romu kuramadı.. Bir yerde gördüğüm kadarıyla bu problemin cihazın nv bölümü zarar gördüğü için olduğu yazıyor..

Yani şuan redmi not 10s modem dosyası arar oldum fakat bulamıyorum.. Bu konuda yardımcı olmanız ümidi ile hayırlı günler herkese şimdiden

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.321
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.. Başıma şöyle talihsiz bir olay geldi malesef. Cihaza twrp kurmak istedim fakat benim cihaz android 13 , kuracağım twrp de 12 olduğu için sanırım sistem çökmesine sebeb oldu yada benim bilgim dışında bir durum gelişti..
Ve şuan yeniden başlayıp duruyor, fastboot'a girebiliyorum fakat flashtool vs bi türlü romu kuramadı.. Bir yerde gördüğüm kadarıyla bu problemin cihazın nv bölümü zarar gördüğü için olduğu yazıyor..

Yani şuan redmi not 10s modem dosyası arar oldum fakat bulamıyorum.. Bu konuda yardımcı olmanız ümidi ile hayırlı günler herkese şimdiden

Cihazı açmaya çalıştığınızda ekranda kırmızı nv data is corrupted yazıyor mu?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
'MODEM YÜKLEYİN' ismiyle çıkan bilgi kirliliği bu cihaz için geçerli değil. Bu arızanın çözümü bu değil. Modem bulamayırum demişsinizde hali hazırda zaten cihazda yüklü. Yüklü olmasaydı zaten cihaz açılmazdı.. imei blokları zarar görmüş yeniden imei tamiri yapılacak bu cihaza.

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı açmaya çalıştığınızda ekranda kırmızı nv data is corrupted yazıyor mu?
evet hocam tamda o şekilde yazıyor...net bir fikriniz var mıdır acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

'MODEM YÜKLEYİN' ismiyle çıkan bilgi kirliliği bu cihaz için geçerli değil. Bu arızanın çözümü bu değil. Modem bulamayırum demişsinizde hali hazırda zaten cihazda yüklü. Yüklü olmasaydı zaten cihaz açılmazdı.. imei blokları zarar görmüş yeniden imei tamiri yapılacak bu cihaza.
peki öyleyse flashtool'dan rom yükleme vs vs benim için beyhude bir uğraş.... imeı repair işlemini normal kullanıcı yapabilir mi yoksa tam bir usta işi mi acaba... teşekkür ediyorum

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Twrp de 12 yazsa da tüm sürümlerde uyar. Fastboot a alıp twrp yi tekrar atın ve fastbootta iken ses açmayı basılı tutarak telefonun güç tuşuna basıp twrpye girip yeniden romu atın. Veri biçimlendirme kısmına yes yazıp Temiz kurulum yapın açılır. İçindeki her şey silinir. Eğer twrp de telefonun hafıza şifreli ise verileri aktarmak imkansız. Görünüyor ise twrp de iken pc ye bağlayıp verileri alabilirsiniz. Sora wipe yaptıktan sonra veri biçimlendirme kısmına yes yazıp Temiz kurulum yapın.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Siz o cihazı kendiniz yapamazsınız. uzak bağlantı ile destek veririz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp de 12 yazsa da tüm sürümlerde uyar. Fastboot a alıp twrp yi tekrar atın ve fastbootta iken ses açmayı basılı tutarak telefonun güç tuşuna basıp twrpye girip yeniden romu atın. Veri biçimlendirme kısmına yes yazıp Temiz kurulum yapın açılır. İçindeki her şey silinir. Eğer twrp de telefonun hafıza şifreli ise verileri aktarmak imkansız. Görünüyor ise twrp de iken pc ye bağlayıp verileri alabilirsiniz. Sora wipe yaptıktan sonra veri biçimlendirme kısmına yes yazıp Temiz kurulum yapın.
yanlış bilgi bu cihaz için geçerli şeyler değil bunlar. twrp kurmaya kalkarsa birde brick ile uğraşması gerekir. Sorun imei bloklarından zaten yazılımla alakalı değil..

Üst Alt