- Adım
- Barış
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui 14.0.3 Android 13
- Telefon Modeli
- Redmi Note 10S
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba, telefonumun ekranı kararınca veya ekranı kapayınca telefon anlık olarak kapanıyor, yani zaman aşımı sonucu ekran kararınca ekran kararır kararmaz telefon kapanıyor aynı zamanda güç tuşuna bir kere basıp ekranı kitleyince yani ekran kapanınca telefon anlık olarak kapanıyor.
Sorun ile alakalı edindiğim bilgiler;
-arka planda video veya müzik, sanırım arka planda bir işlem yapılıyorken telefon kapanmıyor.
-telefon sadece ekran kararınca kapanıyor başka bir koşulda asla kapanmıyor.
-bu sorun donanımsal sanırım çünkü telefonu hard resetlememe ve stock rom (stock romdan sonra hint rom kurdum sorun ikisindede devam etti.) kurmama rağmen devam etti ama emin değilim.
-sorunu her zaman açık ekran kullanarak kısmen çözdüm, geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonunu kapadım ve bu sayede her zaman açık ekran süresi sonsuz oldu ve her zaman açık ekran özelleştirme ayarlarında her zaman açık ekranda gözükecek simgeyi siyah bir fotoğraf yaptım, saat, tarih, bildirim gibi gözükecek şeyleri kapattım (amoled ekran olduğu için her zaman açık ekranın şu anki durumda pek fazla şarj yiyeceğini sanmıyorum belki yanılıyorumdur.)
Yukarıdaki sorun için daha iyi bir çözüm önerebilirmisiniz?
Sorun ile alakalı edindiğim bilgiler;
-arka planda video veya müzik, sanırım arka planda bir işlem yapılıyorken telefon kapanmıyor.
-telefon sadece ekran kararınca kapanıyor başka bir koşulda asla kapanmıyor.
-bu sorun donanımsal sanırım çünkü telefonu hard resetlememe ve stock rom (stock romdan sonra hint rom kurdum sorun ikisindede devam etti.) kurmama rağmen devam etti ama emin değilim.
-sorunu her zaman açık ekran kullanarak kısmen çözdüm, geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonunu kapadım ve bu sayede her zaman açık ekran süresi sonsuz oldu ve her zaman açık ekran özelleştirme ayarlarında her zaman açık ekranda gözükecek simgeyi siyah bir fotoğraf yaptım, saat, tarih, bildirim gibi gözükecek şeyleri kapattım (amoled ekran olduğu için her zaman açık ekranın şu anki durumda pek fazla şarj yiyeceğini sanmıyorum belki yanılıyorumdur.)
Yukarıdaki sorun için daha iyi bir çözüm önerebilirmisiniz?