Yardım Redmi Note 10s imei klonlanması.

dupljak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.7
Telefon Modeli
Redmi Note 10s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar geçen hafta telefonuma imei numarası klonlanmıştır.30 gün içinde cihazını kapatılacaktır.Satın aldığınız byere başvurunuz mesajı geldi.Satın aldığım yere başvurduğumda telefonun kapanmayacağını sistemsel bir hata olduğunu ama kapatıldığı taktirde cihazın birebir değişimi olacağını söylediler.Benim size sorum şu telefonum çift hatlı ve çift imei'ye sahibim.Hattımı klonlanmamış yere taksam telefonumu kullanmaya devam edebilir miyim ?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhaba arkadaşlar geçen hafta telefonuma imei numarası klonlanmıştır.30 gün içinde cihazını kapatılacaktır.Satın aldığınız byere başvurunuz mesajı geldi.Satın aldığım yere başvurduğumda telefonun kapanmayacağını sistemsel bir hata olduğunu ama kapatıldığı taktirde cihazın birebir değişimi olacağını söylediler.Benim size sorum şu telefonum çift hatlı ve çift imei'ye sahibim.Hattımı klonlanmamış yere taksam telefonumu kullanmaya devam edebilir miyim ?
Bu durumda cihazın faturası ile aldınız yere başvuru yapınca kullanıcının üstüne kayıtlı hatta tanıtılır IMEI başka hat takınca çalışmaz bu şekilde güvenceye alınır ama siz cihaz değişimi isteyin derim hocam garantisi bitmeye yakın satmaya karar verirseniz alan kişinin hattında çalışmaz cihaz hattına tanıtıldığı için

Oyla:

Snowhound1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cengiz deniz
Cihazım
REDMİ Mİ 11LİTE
Meslek
YAZILIM
Konular
2
Tr cihazlarında son senelerde genetik bir durum oldu klona dusmesi bazıları ise yurt dışı cihazlara cif imei yazıp satmaya başladı bir an önce dual sim imei repairleri kaldırılması şart sacma bir durumla karşılaşıyorlar kardeşim sana tavsiyem arkadaşın dediği gibi birebir değişim yap hiç kayıdı ile falan uğraşma

Oyla:

dupljak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Oyla:
Üst Alt