Yardım Redmi Note 10s IMEI Gitmeden Güncelleme

verse1333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhabalar. Şuan telefonumun sürümü Global 12.5.13 Android 11 ve bunu MIUI 14'e yükseltmek istiyorum. Eskiden note 8 cihazım vardı kolayca rom atıp sıfırlayabiliyordum. Şuan note 10s (YD) kullanıyorum ve uzun zamandır bu işlerle uğraşmadım. Note 10s için TWRP ile ilgili bir bağlantı bulamadım. IMEI gitmeden nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. (Cihaz unlock halde)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu cihaza twrp vs. kurmaya uğraşmayın brick riski çok yüksek. Normal güncelleme geliyorsa yapın. Yoksa fastboot rom indirin kurun. IMEI işlemi doğru aşamalarla yapıldıysa zaten gitmeyecektir. Giderse yeniden imei atılması gerekir. Şuanda bunu bilmenin yolu yok. Denemeden bilinmez.

muhammetsvl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammetsvl
Cihazım
Note 14 Pro
Konular
0
Merhabalar. Şuan telefonumun sürümü Global 12.5.13 Android 11 ve bunu MIUI 14'e yükseltmek istiyorum. Eskiden note 8 cihazım vardı kolayca rom atıp sıfırlayabiliyordum. Şuan note 10s (YD) kullanıyorum ve uzun zamandır bu işlerle uğraşmadım. Note 10s için TWRP ile ilgili bir bağlantı bulamadım. IMEI gitmeden nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. (Cihaz unlock halde)
note 8 snapdragon kullanıyor hocam onlarda twrp custom rom işi daha basit o yüzden H.kadioglu hocamın dediği gibi uygulayın

verse1333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
efe
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu cihaza twrp vs. kurmaya uğraşmayın brick riski çok yüksek. Normal güncelleme geliyorsa yapın. Yoksa fastboot rom indirin kurun. IMEI işlemi doğru aşamalarla yapıldıysa zaten gitmeyecektir. Giderse yeniden imei atılması gerekir. Şuanda bunu bilmenin yolu yok. Denemeden bilinmez.
Buradan indiriyorum ve mi flash tool ile romu atıyorum o zaman.

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocam bu cihazın sıkıntısı nedir de twrp brick yapıyor merak ettim de

Üst Alt