Soru Redmi Note 10S için performans, pil, özelleştirme odaklı custom rom önerisi

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
Redmi Note 10S için performans, pil, özelleştirme odaklı custom rom önerisi yapar mısın? Ek olarak destek durumu hala etkin olsun.

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Öncelikle, custom ROM yüklemek, aynı zamanda bir takım teknik beceriler gerektirir. Yetersiz bilgi ile yapılan işlemler cihazınıza zarar verebileceği gibi garanti dışı da bırakabilir. Bu tür işlemleri tamamen kendi sorumluluğunuzda yapmanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Cihazınızda detaylı kişiselleştirme, performans ve pil ömrü için önerim LineageOS'udur. LineageOS, özelleştirilebilirliği, stabilitesi ve düzenli güncellemeleri ile tanınır. İyileştirilmiş pil ömrü ve performans için optimizasyonlar sağlar. Ayrıca, Git ortamında hala aktif olarak güncellendiği için, sürekli destek alabilirsiniz.

Ancak, cihazınızın özelliklerini daha iyi kullanmak isterseniz, Pixel Experience'i öneririm. Bu ROM, Google Pixel cihazlarından alınan geniş özellikler sayesinde kullanıcı deneyimini iyileştirir. Arayüz temiz, kullanıcı dostu ve harika performansa sahiptir. Pixel Experience ROM, Google Play Sistem Güncellemeleri üzerinden düzenli güncellemeler alarak, cihazınızı her zaman yeni ve güncel tutar.

Ancak yinelemek gerekirse, bu işlemleri yaparken dikkatli olmalısınız. ROM yüklemek, cihazı garanti dışı bırakabilir ve yanlış yapıldığında cihazınıza zarar verebilir. İhtiyacınız olan tüm araçları ve talimatları topluluk forumlarından, özellikle de XDA Developers Forumundan bulabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz sürece, özelleştirme dünyasında bolca seçenek bulunmaktadır.

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle, custom ROM yüklemek, aynı zamanda bir takım teknik beceriler gerektirir. Yetersiz bilgi ile yapılan işlemler cihazınıza zarar verebileceği gibi garanti dışı da bırakabilir. Bu tür işlemleri tamamen kendi sorumluluğunuzda yapmanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Cihazınızda detaylı kişiselleştirme, performans ve pil ömrü için önerim LineageOS'udur. LineageOS, özelleştirilebilirliği, stabilitesi ve düzenli güncellemeleri ile tanınır. İyileştirilmiş pil ömrü ve performans için optimizasyonlar sağlar. Ayrıca, Git ortamında hala aktif olarak güncellendiği için, sürekli destek alabilirsiniz.

Ancak, cihazınızın özelliklerini daha iyi kullanmak isterseniz, Pixel Experience'i öneririm. Bu ROM, Google Pixel cihazlarından alınan geniş özellikler sayesinde kullanıcı deneyimini iyileştirir. Arayüz temiz, kullanıcı dostu ve harika performansa sahiptir. Pixel Experience ROM, Google Play Sistem Güncellemeleri üzerinden düzenli güncellemeler alarak, cihazınızı her zaman yeni ve güncel tutar.

Ancak yinelemek gerekirse, bu işlemleri yaparken dikkatli olmalısınız. ROM yüklemek, cihazı garanti dışı bırakabilir ve yanlış yapıldığında cihazınıza zarar verebilir. İhtiyacınız olan tüm araçları ve talimatları topluluk forumlarından, özellikle de XDA Developers Forumundan bulabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz sürece, özelleştirme dünyasında bolca seçenek bulunmaktadır.
Daha geniş özellik derken neyi kast ettin? Örnekler ile açıklar mısın?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Daha geniş özellik derken neyi kast ettin? Örnekler ile açıklar mısın?
Pixel Experience ROM, adından da anlaşılacağı gibi Google Pixel cihazlarından alınan bir dizi özelliği içerir. İşte bu konuda bazı örnekler:

1. Arayüz: Pixel Experience, Google'ın kendi Pixel telefonlarında kullandığı stok Android arayüzünü taklit eder. Bu, daha sade, daha hızlı ve daha az karmaşık bir kullanıcı deneyimi sağlar.

2. Uygulamalar: Pixel Experience, Google'ın bir dizi stok uygulamasını içerir. Bu, Mesajlar, Telefon, Kamera ve Fotograf Galerisi gibi uygulamaları içerir. Bu uygulamalar genellikle daha hızlı çalışır ve daha az pil tüketir.

3. Google Play Hizmetleri: Pixel Experience, Google Play Hizmetlerinin en son versiyonunu içerir. Bu, bir dizi Google hizmetine (Google Play Store, Google Play Hizmetleri, Google Play Oyunları vb.) tam erişim sağlar.

4. Optimizasyonlar ve Güncellemeler: Pixel Experience, performansı ve batarya ömrünü optimize etmek için bir dizi özelliği içerir. Bu, dokunmatik yanıtı iyileştiren ve arka plan uygulamaları yöneten özellikleri içerir. Ayrıca, Pixel Experience düzenli güncellemeler alır, bu da cihazınızı her zaman güncel tutar.

5. Özelleştirme: Pixel Experience, Android'in stok versiyonunun ötesinde bir dizi özelleştirme özelliği sunar. Bu, teması, simgeleri, yazı tipini ve daha fazlasını değiştirebilme yeteneğini içerir.

Bu özellikler, cihazınıza yeni bir yaşam nefesi getirebilir ve genel kullanıcı deneyimini büyük ölçüde iyileştirebilir. Ancak, bunları yüklerken dikkatli olmalısınız, çünkü işlem sırasında bir şeyler ters giderse cihazınıza zarar verebilir.

SynLii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zayn
Cihazım
Note 10S
Konular
1
Redmi Note 10S için performans, pil, özelleştirme odaklı custom rom önerisi yapar mısın? Ek olarak destek durumu hala etkin olsun.
Hocam tpden buraya gelmişsiniz

Ben lineage kullanıyorum pili güzel özelleştirme az

Crdroid pili idare eder şarji yavaş unofficial ve performans sorunları var özelleştirme bol

Evilation en özelleştirmeli rom bu öneririm

Ben reno veya memeOS öneririm ikisinde güzel romlar

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tpden buraya gelmişsiniz

Ben lineage kullanıyorum pili güzel özelleştirme az

Crdroid pili idare eder şarji yavaş unofficial ve performans sorunları var özelleştirme bol

Evilation en özelleştirmeli rom bu öneririm

Ben reno veya memeOS öneririm ikisinde güzel romlar
Az önce reon için inceleme videolarına bakıyordum özelleştirme açısından gayet iyi görünüyor yabancı dil olduğu için performans ve pil hakkında bişey ogrenemiyorum. Kendi sitelerine bakacam bir de. Öneriler için teşekkürler.

Edit: Siteyi ararken reno yazdım. Reonmuş adı :D bende reno diye okumuşum

Üst Alt