MIUI 13 Redmi Note 10S Hindistan Kararlı Rom V13.0.2.0.SKLINXM İndirme Bağlantıları

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 10S Hindistan Kararlı Rom V13.0.2.0.SKLINXM

Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri

1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz.Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile Cihazınıza Yükleyebilirsiniz.

Mi Flash Tool

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

1-OTA Rom İndirme Bağlantısı

2:Recovery Rom İndirme Bağlantısı

3:Fastboot Rom İndirme Bağlantısı

cxpool

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Redmi 4x
Konular
2
Hocam selamın aleyküm, redmi note 10s 8/128 cihazımı Yeni aldım global IMEI kayıtlı bir şekilde. Fakat bu telefonda Google mesajlar ve Google arama uygulaması yüklü. Ben bu yayınlandığınız romu cihazıma yüklesem MIUI mesajlar ve MIUI arama uygulaması gelir mi ? Şimdiden teşekkürler

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamın aleyküm, redmi note 10s 8/128 cihazımı Yeni aldım global IMEI kayıtlı bir şekilde. Fakat bu telefonda Google mesajlar ve Google arama uygulaması yüklü. Ben bu yayınlandığınız romu cihazıma yüklesem MIUI mesajlar ve MIUI arama uygulaması gelir mi ? Şimdiden teşekkürler
Merhaba
Hayır Gelmez
Sadece Endonezya Ve Tayvan Romunda Kişiler Telefon Arama Kayıt MIUI Mesaj Ve Takvim uygulamaları Vardır

Buradan Fastboot Romunu MiFlashla Yüklersen Dediklerin Olur Gerekli Yükleme Araçları Konuda Mevcut Okuyup Yükleyin
Konududaki Fastboot Linki Çalışmıyor
MIUI 13 - Redmi Note 10S (rosemary) – Endonezya Kararlı V13.0.5.0.SKLIDXM

Fastboot Linki

cxpool

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Redmi 4x
Konular
2
Merhaba
Hayır Gelmez
Sadece Endonezya Ve Tayvan Romunda Kişiler Telefon Arama Kayıt MIUI Mesaj Ve Takvim uygulamaları Vardır

Buradan Fastboot Romunu MiFlashla Yüklersen Dediklerin Olur Gerekli Yükleme Araçları Konuda Mevcut Okuyup Yükleyin
Konududaki Fastboot Linki Çalışmıyor
MIUI 13 - Redmi Note 10S (rosemary) – Endonezya Kararlı V13.0.5.0.SKLIDXM

Fastboot Linki
Teşekkürler hocam bir sorum daha olacak, linkteki romu yüklerken IMEI gitme gibi bir durum yaşar mıyım ?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam bir sorum daha olacak, linkteki romu yüklerken IMEI gitme gibi bir durum yaşar mıyım ?
Bu durum Telefona Yapılan kayıta göre değişir Kesin birşey diyemem Twrp veya cmd Yükleme daha güvenli oluyor

Üst Alt