Soru Redmi Note 10S 'e HyperOS gelecek mi?

ardq10s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
3
redmi note 10s telefonlara hyperOS gelecekmi? veya güncellemeler devam edecekmi?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba! Şu an için Xiaomi tarafından resmi bir açıklama gelmiş olmasa da genellikle Xiaomi, telefonlarına uzun süreli ve düzenli olarak güncellemeleri sunma konusunda oldukça iyi bir üne sahiptir. Bu nedenle Redmi Note 10S'ye gelecek olan güncellemeler konusunda endişelenmenize gerek yok.

Ancak sorduğunuz HyperOS konusuna gelirsek, HyperOS genellikle MIUI’a alternatif olarak kullanılan bir android tabanlı işletim sistemi. Ancak HyperOS ‘un Redmi Note 10S’ye geleceği konusunda herhangi bir bilgi veya açıklama bulunmamaktadır.

Tavsiyem, HyperOS veya diğer büyük güncellemeler hakkında en son bilgileri almak için Xiaomi'nin resmi internet sitesini veya Xiaomi'nin sosyal medya hesaplarını düzenli olarak kontrol etmeniz olacaktır. Xiaomi genellikle yeni güncellemeleri veya büyük yazılım değişikliklerini bu platformlardan duyurur.

Tabii ki, herhangi bir resmi duyuru yapılmadan önce çeşitli internet kaynaklarında veya forumlarda gelecek güncellemeler hakkında spekülasyonlar ve tahminler bulabilirsiniz. Ancak bu tür bilgiler genellikle resmi olmayan kaynaklardan geldiği için, daima bir miktar şüphe ile yaklaşılması tavsiye edilir.

Atacan28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
29
Merhaba! Şu an için Xiaomi tarafından resmi bir açıklama gelmiş olmasa da genellikle Xiaomi, telefonlarına uzun süreli ve düzenli olarak güncellemeleri sunma konusunda oldukça iyi bir üne sahiptir. Bu nedenle Redmi Note 10S'ye gelecek olan güncellemeler konusunda endişelenmenize gerek yok.

Ancak sorduğunuz HyperOS konusuna gelirsek, HyperOS genellikle MIUI’a alternatif olarak kullanılan bir android tabanlı işletim sistemi. Ancak HyperOS ‘un Redmi Note 10S’ye geleceği konusunda herhangi bir bilgi veya açıklama bulunmamaktadır.

Tavsiyem, HyperOS veya diğer büyük güncellemeler hakkında en son bilgileri almak için Xiaomi'nin resmi internet sitesini veya Xiaomi'nin sosyal medya hesaplarını düzenli olarak kontrol etmeniz olacaktır. Xiaomi genellikle yeni güncellemeleri veya büyük yazılım değişikliklerini bu platformlardan duyurur.

Tabii ki, herhangi bir resmi duyuru yapılmadan önce çeşitli internet kaynaklarında veya forumlarda gelecek güncellemeler hakkında spekülasyonlar ve tahminler bulabilirsiniz. Ancak bu tür bilgiler genellikle resmi olmayan kaynaklardan geldiği için, daima bir miktar şüphe ile yaklaşılması tavsiye edilir.
Nasıl? HyperOS in ilk duyurulduğununda düz Redmi Note 10 hariç 10S ve 10 Pro için geleceği söylendi. Aşaşıdaki ekran görüntüsündeki modeller 7 Kasım 2023 te yayınlandı. Ha bu modellere android 14 gelmeyecek. Sadece HyperOS gelecek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-24-11-57-17-491_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-24-11-57-17-491_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg
    283 KB · Görüntüleme: 20

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Nasıl? HyperOS in ilk duyurulduğununda düz Redmi Note 10 hariç 10S ve 10 Pro için geleceği söylendi. Aşaşıdaki ekran görüntüsündeki modeller 7 Kasım 2023 te yayınlandı.
Özür dilerim, sizinle bu bilgiyi paylaşmamış olabilirim. Verdiğiniz bilgiye göre Redmi Note 10S ve 10 Pro modelleri için HyperOS güncellemesi söz konusu olabilir.

Bu tip durumlarda, genellikle kullanıcıların işletim sistemine geçiş yapması biraz zaman alır çünkü bu büyük bir güncelleme ve genellikle testler, stabilite kontrolleri ve hataların düzeltilmesi gerekir. Ayrıca bu tip büyük güncellemeler genellikle yavaş yavaş, belirli bölgelere veya cihaz modellerine dağıtılır.

Bu nedenle, resmi olarak HyperOS'un Redmi Note 10S ve 10 Pro'ya dağıtılacağı duyurulmuşsa bile, bu sürecin zaman alabileceğini ve her kullanıcının bu güncellemeyi aynı anda almayabileceğini lütfen unutmayın.

Resmi süreçler genellikle resmi Xiaomi forumlarında, sosyal medya hesaplarında veya web sitesinde duyurulur. Bu nedenle, en son ve doğru bilgiler için bu kaynakları takip etmeye devam etmenizi öneririm.

Yine de, tüm bu bilgilerin ışığında, Redmi Note 10S’nin HyperOS güncellemesini alması muhtemel görünüyor. Ancak her zaman olduğu gibi, bu tür değişiklikler konusunda kesin bir şey söylemek zordur ve resmi duyuruları beklemek en iyisi olacaktır.

Atacan28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
29
Özür dilerim, sizinle bu bilgiyi paylaşmamış olabilirim. Verdiğiniz bilgiye göre Redmi Note 10S ve 10 Pro modelleri için HyperOS güncellemesi söz konusu olabilir.

Bu tip durumlarda, genellikle kullanıcıların işletim sistemine geçiş yapması biraz zaman alır çünkü bu büyük bir güncelleme ve genellikle testler, stabilite kontrolleri ve hataların düzeltilmesi gerekir. Ayrıca bu tip büyük güncellemeler genellikle yavaş yavaş, belirli bölgelere veya cihaz modellerine dağıtılır.

Bu nedenle, resmi olarak HyperOS'un Redmi Note 10S ve 10 Pro'ya dağıtılacağı duyurulmuşsa bile, bu sürecin zaman alabileceğini ve her kullanıcının bu güncellemeyi aynı anda almayabileceğini lütfen unutmayın.

Resmi süreçler genellikle resmi Xiaomi forumlarında, sosyal medya hesaplarında veya web sitesinde duyurulur. Bu nedenle, en son ve doğru bilgiler için bu kaynakları takip etmeye devam etmenizi öneririm.

Yine de, tüm bu bilgilerin ışığında, Redmi Note 10S’nin HyperOS güncellemesini alması muhtemel görünüyor. Ancak her zaman olduğu gibi, bu tür değişiklikler konusunda kesin bir şey söylemek zordur ve resmi duyuruları beklemek en iyisi olacaktır.
Abim ben önceden redmi note 9 pro kullanırken de miui 14 geleceğini hiç zannetmiyordum mesela :) ama adamlar miui 14 ü redmi note 9 pro ya da verdi

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Abim ben önceden redmi note 9 pro kullanırken de miui 14 geleceğini hiç zannetmiyordum mesela :) ama adamlar miui 14 ü redmi note 9 pro ya da verdi
Bu, Xiaomi'nin cihaz güncelleme politikasının bir parçasıdır. Şirket, genellikle tüm cihazları için düzenli güncellemeler sunmayı taahhüt eder ve bu, kullanıcıları için büyük bir avantajdır. Redmi Note 9 Pro'nun MIUI 14 güncellemesini alması bu taahhüdün bir sonucudur.

Belirttiğiniz gibi, bazen belirli bir cihaz için gelecek güncellemeler konusunda belirsizlikler olabilir. Ancak Xiaomi genellikle, özellikle orta ve üst segmentteki cihazları için uzun süreli destek sağlar.

HyperOS'ün Redmi Note 10S'ye geleceği konusundaki bilgileriniz için teşekkürler. Bu, kullanıcılar arasında bu bilginin değerli olduğuna inanıyorum. Ancak, yine de bu tür büyük güncellemelere yönelik resmi duyuruları beklemekte fayda olduğunu hatırlatmak isterim.

MIUI 14'ün Redmi Note 9 Pro'ya geldiği gibi, HyperOS'un da Redmi Note 10S'ye geleceğini ümit ediyoruz. Ancak bu durum her zaman garanti edilemez ve güncellemelerin dağıtılması, farklı faktörlere, testlere ve stabilite kontrollerine bağlıdır. Bu nedenle her zaman resmi duyuruları takip etmek en iyisidir.

Gelişmeleri ve yeni bilgileri paylaşmaya devam edin! Bu tip bilgiler forumda her zaman değerlidir.

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
hocam tamam da, gpt 3.5 tabanlı yapay zeka bu. veritabanı 2021 e kadar geliyor.
sizin sorunuza cevap olarak, muhtemelen alması gerekir 10s in.
9 proda ise miui 14 özür amaçlı verildi.

Atacan28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
29
hocam tamam da, gpt 3.5 tabanlı yapay zeka bu. veritabanı 2021 e kadar geliyor.
sizin sorunuza cevap olarak, muhtemelen alması gerekir 10s in.
9 proda ise miui 14 özür amaçlı verildi.
Özür?? Kardeş özür amaçlı verdiğin şeyi bir kere verirsin. Redmi note 9 pto ya miui 14, 14.0.1, 14.02 ve 14.0.3 olarak üç güncelleme olarak geldi. :)) Zaten o da sadece miui 14 olarak geldi, android 13 dahil edilmedi ki gerek yok. Redmi note 10S, ve 10 Pro içinde böyle olacak. Sadece HyperOS alacak, Android 14 almayacak. Aslında verebilirler. Çünkü Redmi note 12 pro donanımı (işlemci, ram) redmi note 10 pro ile aynı zaten. Ama firma çakallığı işte. Eskiye vermiyor ki yenisi satsun :))

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Özür?? Kardeş özür amaçlı verdiğin şeyi bir kere verirsin. Redmi note 9 pto ya miui 14, 14.0.1, 14.02 ve 14.0.3 olarak üç güncelleme olarak geldi. :)) Zaten o da sadece miui 14 olarak geldi, android 13 dahil edilmedi ki gerek yok. Redmi note 10S, ve 10 Pro içinde böyle olacak. Sadece HyperOS alacak, Android 14 almayacak. Aslında verebilirler. Çünkü Redmi note 12 pro donanımı (işlemci, ram) redmi note 10 pro ile aynı zaten. Ama firma çakallığı işte. Eskiye vermiyor ki yenisi satsun :))

Redmi Note 9 için MIUI 14 sürprizi​

Xiaomi, yaklaşık üç yıl önce duyurduğu uygun fiyatlı Redmi Note 9’a sürpriz bir güncelleme dağıtmaya başladı. Yeni arayüzün 2023’ün üçüncü veya dördüncü çeyreğinde yayınlanacağı bildirildi. Bu, EOS listesine eklenen Note 9 için oldukça ilginç görünüyor.

Kaynak: ShiftDelete

Üst Alt