Yardım Redmi Note 10S Arayan Kişi İsmi Ekrana Çok Geç Düşüyor

hakaneli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan öztürk
Cihazım
redminote3-4
Konular
6
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir durum var. Telefonu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu. Arayan kişi ekrana geç düşüyor nazende hiç görünmüyor siyah ekranda telefon çağrı alıyor açamıyorum. Wifi de daha erken mobil ağda daha geç interneti tamamen kapatırsamda sorunsuz arayan kişi anında görünüyor. Arama uygulamasını sıfırlama eski sürüme dönme daha eski sürümleri indirip yükleme dahil herşeyi denedim ama çözüm bulamadım. Bende şimdilik PlayStore den alternatif bir uygulama kurarak kullanmaya devam ediyorum. Telefonun ana işlevinde böyle bir sorun olması can sıkıcı. PlayStore de Google arama uygulaması altındaki yorumlarda genellikle Xiaomi marka telefonlarda aynı sorundan ve çözümsüz kaldığından sıkça bahsedilmiş. Burada bir tuhaflık var. Dahası sorun sanki Google arama uygulamasında değil senkronize çalışan başka bir uygulama ve MIUI optimizasyonunda sıkıntı var gibi. İnterneti tamamen kapatınca düzeliyor çünkü. Bilgisi ve çözüm yöntemi olan varmı. Bu sorun genel bir sorunmu.?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu sorun genelde imei işleminin hatalı yapılmasından kaynaklanıyor. tamiri mümkün Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..

Üst Alt