Yardım redmi note 10s aradığınız kişiye ulaşılmıyor sorunu

rexil53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay
Cihazım
redmi pro
Konular
1
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar eşime yurt dışı kayıtlı note 10s almıstım aylar önce ama bu telefon aldıgım günden beri bazen yada çoğu zaman diyelim aradığınız kişiye ulaşılmıyor sorunu var telefon çekiyor 4g çekiyor şebeke çekiminde hiçbir problrm yok ama arayınca çok zor ulaşılıyor hat türktelekom iki ayrı hatlada denedim yine aynı varmıdır arkadaşlar bunun bir çozümü?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei işlemi hatalı yapılmış. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

rexil53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay
Cihazım
redmi pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei islemi 2 farklı imei ile tekrar tekrar yaptım eng roma donüp yine sonuç aynı acaba nvram nvdata yani modem dosyalarındamı sıkıntı var
tamirini gerçekleştiririz hocam bu konu ile ilgili bilgi paylaşımı forum kuralları gereği yasak. ulaşırsanız yardımcı oluruz..

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
öncelikle herkese selamlar arkadaşlar eşime yurt dışı kayıtlı note 10s almıstım aylar önce ama bu telefon aldıgım günden beri bazen yada çoğu zaman diyelim aradığınız kişiye ulaşılmıyor sorunu var telefon çekiyor 4g çekiyor şebeke çekiminde hiçbir problrm yok ama arayınca çok zor ulaşılıyor hat türktelekom iki ayrı hatlada denedim yine aynı varmıdır arkadaşlar bunun bir çozümü?
hocam tahmin üzerinden cevaplıyorum hattınız türk telekom veya pttcell bimcell gibi birşeyse cihazda 4g cekiyor olması işi degiştirmiyor size tavsiyem volte açmanız cihazda açık olması degil operatör üstünde açık olması gerekiyor "hattınızı volte destekli bir telefona takın volte açın sms le volte açıldı diye sms gelince hattı kendi telefonunuza tekrar takın yukarıda volte simgesini görün şebeke olayınız düzelebilir " neden böyle oluyor açıklayım türkcell veya vodafone imei numarasına bakmaksızın volte açıyor ama türktelekom veya alt kuruluşlar imei numarasına göre volte veriyor telefonunuz 4g çekerken volte açık degilse simge yoksa yani hattınızı otomatik olarak 3G moduna düşürüyor o anda sinyal geç gelirse veya 3G çeken bir bölgede degilseniz ulaşılmıyor dönüşü oluyor açık alanda yan yana birisi sizi arasın hattınız o anda 3g moduna geçerse yukarıda yazdıklarımı yapın iyi forumlar "şimdi türk telekom oldugunu gördüm"

Üst Alt