Yardım redmi note 10 şarj sorunu

drszn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
durmuş
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.7
Telefon Modeli
redmi note 10
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
telefonum 6 günlük gün içinde pek fazla kullanan biris değilim gece yatmadan kullanıyorum ekran süresi 7 saate yaklaşınca şarjım %10 seviyesine geliyor bu telefonu almamın ilk sebebi şarjının uzun süreler dayanabilmesiydi ama resmen günü zor çıkarıyor gibi şu anlık bazı kullanıcı yorumlarında telefonun bi kaç şrjdn sonra bataryasının daha iyi performans göstereceği yazılmış ama bi kaç şarjı da geçtim sebebini bilen aynı sorunu yaşayıp çözen bi krdeşim çıkar mı buradan moralim alt üst oldu 6 gündür :/

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
telefonum 6 günlük gün içinde pek fazla kullanan biris değilim gece yatmadan kullanıyorum ekran süresi 7 saate yaklaşınca şarjım %10 seviyesine geliyor bu telefonu almamın ilk sebebi şarjının uzun süreler dayanabilmesiydi ama resmen günü zor çıkarıyor gibi şu anlık bazı kullanıcı yorumlarında telefonun bi kaç şrjdn sonra bataryasının daha iyi performans göstereceği yazılmış ama bi kaç şarjı da geçtim sebebini bilen aynı sorunu yaşayıp çözen bi krdeşim çıkar mı buradan moralim alt üst oldu 6 gündür :/
Hocam şimdi şarj süresi günlük kullanıma göre değişir;
Cihazda yüklü sosyal medya vs uygulamaların arka planda çalişması ekran ışığı tonu kullanılan duvar kağıdı tema vs hepsi çok fark eder ancak siz tüm gün sosyal medyada sörf yapıp arka planda çalışan uygulamaları hesaba katmadan şarj az gidiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Ama sürekli telefon ile uğraşan biri değilseniz bu durum hiç normal değil garantiye göndermenizi tavsiye ederim

Oyla:

hakan1987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
10
Pil kullanım yüzdeleri den hangi uygulama ne tüketmiş kontrol edersen resimi atarsan daha sağlıklı yardımı dokunur insanların aslında ekran süresi 7 saat az gibi duymuyor diğer kullanıcıların kaç acaba

Oyla:

drszn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
durmuş
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi şarj süresi günlük kullanıma göre değişir;
Cihazda yüklü sosyal medya vs uygulamaların arka planda çalişması ekran ışığı tonu kullanılan duvar kağıdı tema vs hepsi çok fark eder ancak siz tüm gün sosyal medyada sörf yapıp arka planda çalışan uygulamaları hesaba katmadan şarj az gidiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Ama sürekli telefon ile uğraşan biri değilseniz bu durum hiç normal değil garantiye göndermenizi tavsiye ederim
ustam telefon bilgim pek derin değil ama anlarım iyi kötü arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum sürekli, instagram twitter nadiren de youtube kullanırım açık havada olduğum için parlaklık yüksek ama karanlık modda kullanıyorum, duvar kağıdı koyu renk. internette en son paketi indirmem gerektiğini öğrendim indirdim değişmedi belki yanlış uygulama yüklememden kaynaklanır diye fabrikaya resetledim uygulama yüklemeden kullandım aynı gitti şarjım birçok kullanıcı yaşıyormış bu sorunu güncelleme ile düzelme ihtimali var mıdır acaba

Oyla:

drszn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
durmuş
Cihazım
note 10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil kullanım yüzdeleri den hangi uygulama ne tüketmiş kontrol edersen resimi atarsan daha sağlıklı yardımı dokunur insanların aslında ekran süresi 7 saat az gibi duymuyor diğer kullanıcıların kaç acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonun 6. şarjını kullanıyorum bu pil kullnım yüzdelerini daha önce de çok kontrol ettim ama hüce bekleme ilk defa bu kadar fazla götürmüş şarjı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-07-15-10-48-20-795_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-07-15-10-48-20-795_com.miui.securitycenter.jpg
    300,2 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonun 6. şarjını kullanıyorum bu pil kullnım yüzdelerini daha önce de çok kontrol ettim ama hüce bekleme ilk defa bu kadar fazla götürmüş şarjı
Mobil veri ile kullanıyorsanız cihazınızı 7 saat gayet iyi. Ayrıca hücre bekleme cihaz boştayken artar ama cihazı kullanmaya başlayınca hızlıca oranı düşer, çok pile etkisi yok.

Oyla:

hakan1987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
10

Sanırım sorun hattın tam kapasite çekmiyor. Linkteki arkadaş 2g olarak ayarlamış şarj kullanımı çözdüm demiş

Oyla:
Üst Alt