telefonukma yeni imen attırdım 1 saat aradan sonra şebeke çekmiyor diye uyarı geldi ne yapmam lazım
m_umutegn Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım um ut Cihazım note 10s Yaş 24 Konum bursa Katılım 15 Eylül 2021 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Eylül 2021 #1 telefonukma yeni imen attırdım 1 saat aradan sonra şebeke çekmiyor diye uyarı geldi ne yapmam lazım
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.184 Puanları 338 15 Eylül 2021 #2 m_umutegn, Attırdığınız kişi ile görüşün yada linkten ücretli destek alın... Ücretli Onarımlar Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır. forum.miuiturkiye.net
m_umutegn, Attırdığınız kişi ile görüşün yada linkten ücretli destek alın... Ücretli Onarımlar Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır. forum.miuiturkiye.net