- Adım
- Mücahit
- Cihazım
- Redmi note 8 pr
- Konular
- 2
Türkiye versiyon modeller için son çıkan sürüm bu.Merhaba arkadaşlar.Redmi note 10 pro 6/128 Türkiye cihazım var.Fakat en son Mart'ta güncelleme aldı.Güncel sürümüm 13.0.3 olarak görünüyor.Sizde durum nedir güncelleme alan arkadaşlar var mı?
Bende de aynısı mevcut. 13.0.5 gelecek ama ne zaman bilmiyorum.Merhaba arkadaşlar.Redmi note 10 pro 6/128 Türkiye cihazım var.Fakat en son Mart'ta güncelleme aldı.Güncel sürümüm 13.0.3 olarak görünüyor.Sizde durum nedir güncelleme alan arkadaşlar var mı?
Eyvallah sağol
Bende de aynısı mevcut. 13.0.5 gelecek ama ne zaman bilmiyorum.
13.0.4 geldi bizim cihaza hocam. Çok da bi şey yok zaten.Türkiye versiyon modeller için son çıkan sürüm bu.
Ben hala Endonezya v12.0.6 kullanıyorum13.0.4 geldi bizim cihaza hocam. Çok da bi şey yok zaten.
Nasıl oluyor o zaman bir tek sana mı gelmiş 13.0.7 sürümüTr cihazım car 13.0.7 sürümü var geçenlerde gelmişti hatta bununla ilgili konuda açmıştım forumda
MIUI 13 - 13.0.7.0 Sürümü Geldi
Merhaba arkadaşlar an itibariyle bana başlıkta belirttiğim sürüm güncellemesi geldi büyük bir güncelleme gözükmüyor güvenlik güncellemesi diyor 940 küsur mb boyutu varforum.miuiturkiye.net
Bilmiyorum ki hocam güncelleme denetimi yaptım güncelleme yok dedi sonra telefonun şarjı bitti kapandı şarja taktım açtım güncelleme vardı güncelledimNasıl oluyor o zaman bir tek sana mı gelmiş 13.0.7 sürümü