Yardım Redmi note 10 pro yakınlık sensörü arızası

Ilkeryetim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
note10 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Redmi note 10 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mayis ayı başında almış olduğum telefonumda yakınlık sensoru problemi yaşamam nedeniyle 19 mayista genpaya gönderdim ve degisim talep ettim efaturada imei no olmadığından işleme almadılar trendyoldu satıcı firmaydı derken imei no yazılı fatura örneğim geldi onuda yolladım bu seferde imei noyu oraya ben yazdim sandilar e faturaya imei no altina firma islak imzasi ve kasesini istediler onuda yaptim 20 mayista servise giris kaydi olan telefonun degisim onayi 1 haziranda verildi. Bugün itibarı ile halen ne telefonum geldi ne de bir haber şimdi benim sorum para iadesi isteyerek THH ne gitmem için 20 iş günü geçmesi gerekiyor diyebiliyorum peki bu 20 iş gününü sayarken 20 mayıstan mı başlamalı yoksa 1 hazirandan mı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...

bilarman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Servise bıraktığında sana verilen belgedeki işlem tarihini baz alacaksın ve 20 iş gününe hafta sonu ve resmi tatilleri katmayacaksın.

Oyla:

Ilkeryetim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilker
Cihazım
note10 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servise bıraktığında sana verilen belgedeki işlem tarihini baz alacaksın ve 20 iş gününe hafta sonu ve resmi tatilleri katmayacaksın.
Servise kargo ile yolladim servis kayıt tarihi genpa internet sitesinde 20 mayıs olarak gozukuyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210617-070925_Chrome.jpg
    Screenshot_20210617-070925_Chrome.jpg
    172,2 KB · Görüntüleme: 2
Oyla:

bilarman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Servise giriş tarihini baz alın. Kargo süresi önemli değil.

Oyla:
Üst Alt