Rom Redmi Note 10 Pro Sweet Sweetin 22.7.28 by Papp54

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Papp54 tarafından özelleştirilmiş Rom
Tanımı
22.7.28 Sweet Sweetin Changelog Tamamen Macarca • Aşağıdaki uygulamalar kaldırıldı: miuidameon, Mi tarayıcı, Posta, Hata raporu, Kötü Hizmet, Güncelleme; • RAM'in 2 GB'den 6 GB'a genişletilmesi; • Güvenlik Merkezi: işlem zaman aşımı sayacının 0 saniyeye ayarlandığından emin olun; • APKMirror ve diğer üçüncü taraf kaynaklardan indirilen sistem uygulamalarını yükleme, güncelleme ve düşürme yeteneği; • Ekran bölümünde AI görüntü işleme (Süper Çözünürlük, AI Görüntü Geliştirme, AI HDR Geliştirme, MEMC); • Ekranın yenileme hızının otomatik ayarlanması; • Cihazın çerçevesi ile uygulamanın ekran görüntüsü; • Galeri düzenleyicisine eklenen işlevler; • Google Fotoğraflar'a sınırsız sayıda eklenen fotoğraf ve video; • Masaüstüne eklenen özellikler (gölge simgeleri, klasör açma animasyonu, en son görüntüleme stilleri vb.); • Kapatma ve kilit açma sesi iPhone'un sesiyle değiştirilir; • Durum çubuğundaki yeşil mikrofon ve kamera simgesi kaldırıldı; • iOS'a ifadeler eklendi; • Yeni bir tarzda genişletilmiş kapatma/yeniden başlatma menüsü; • MIUI Explorer'ı açarken varsayılan sekme "Cihaz"dır; • MIUI Laboratuvarı için hizmetler eklendi (Erişilebilirlik bölümü); Hızlandırılmış şarj hızı eklendi.
Optimize edilmiş şarj.
Leica Safetynet kamera kullanıcı arayüzü varsayılanları Sweetin şifreli kamera deklanşör düzeltmesi Veri kullanımı ve SIM sağlayıcısı altında kontrol merkezinde mobil veri simgesi ekleyin. gelişmiş ses ayarı Ekran kaydedici saniyede 48-60-90 kareye izin verir Videotoolbox otomatik yenileme hızı içerir Ekran görüntüsü karesi hata düzeltmesi Leica kamerası eklendi ve ayrıca ifadeler dahil örn. İfadeler Yepyeni Başlatıcı

Yükleme Metodu
1. TWRP veya Ofox'ta yeniden başlatın
2. Verileri biçimlendirin -> "evet" girin.
3. TWRP veya Ofox'a yeniden başlayın
4. Dalvik/data/cache/system/vendor'u silin.
5. Posta kodunuzu ayarlayın.
6. Sistemi yeniden başlatın.

İndirme de sıkıntı yaşarsanız turbo apn yükleyin eğer belli bir süreden sonra tekrar indirme durursa apn den bölgeyi değiştirip indirmeye devam ediniz.
Konu sahibi ben değilim . Tamamen alıntıdır.
Ekran görüntüleri bana aittir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-08-06-10-05-39-803_com.android.thememanager.jpg
    Screenshot_2022-08-06-10-05-39-803_com.android.thememanager.jpg
    873,9 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2022-08-06-10-05-49-633_com.android.thememanager.jpg
    Screenshot_2022-08-06-10-05-49-633_com.android.thememanager.jpg
    1.013,4 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2022-08-06-10-02-40-111_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2022-08-06-10-02-40-111_com.miui.home.jpg
    470,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2022-08-06-10-05-56-494_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2022-08-06-10-05-56-494_com.android.settings.jpg
    211,1 KB · Görüntüleme: 23

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17

Papp54 tarafından özelleştirilmiş Rom
Tanımı
22.7.28 Sweet Sweetin Changelog Tamamen Macarca • Aşağıdaki uygulamalar kaldırıldı: miuidameon, Mi tarayıcı, Posta, Hata raporu, Kötü Hizmet, Güncelleme; • RAM'in 2 GB'den 6 GB'a genişletilmesi; • Güvenlik Merkezi: işlem zaman aşımı sayacının 0 saniyeye ayarlandığından emin olun; • APKMirror ve diğer üçüncü taraf kaynaklardan indirilen sistem uygulamalarını yükleme, güncelleme ve düşürme yeteneği; • Ekran bölümünde AI görüntü işleme (Süper Çözünürlük, AI Görüntü Geliştirme, AI HDR Geliştirme, MEMC); • Ekranın yenileme hızının otomatik ayarlanması; • Cihazın çerçevesi ile uygulamanın ekran görüntüsü; • Galeri düzenleyicisine eklenen işlevler; • Google Fotoğraflar'a sınırsız sayıda eklenen fotoğraf ve video; • Masaüstüne eklenen özellikler (gölge simgeleri, klasör açma animasyonu, en son görüntüleme stilleri vb.); • Kapatma ve kilit açma sesi iPhone'un sesiyle değiştirilir; • Durum çubuğundaki yeşil mikrofon ve kamera simgesi kaldırıldı; • iOS'a ifadeler eklendi; • Yeni bir tarzda genişletilmiş kapatma/yeniden başlatma menüsü; • MIUI Explorer'ı açarken varsayılan sekme "Cihaz"dır; • MIUI Laboratuvarı için hizmetler eklendi (Erişilebilirlik bölümü); Hızlandırılmış şarj hızı eklendi.
Optimize edilmiş şarj.
Leica Safetynet kamera kullanıcı arayüzü varsayılanları Sweetin şifreli kamera deklanşör düzeltmesi Veri kullanımı ve SIM sağlayıcısı altında kontrol merkezinde mobil veri simgesi ekleyin. gelişmiş ses ayarı Ekran kaydedici saniyede 48-60-90 kareye izin verir Videotoolbox otomatik yenileme hızı içerir Ekran görüntüsü karesi hata düzeltmesi Leica kamerası eklendi ve ayrıca ifadeler dahil örn. İfadeler Yepyeni Başlatıcı

Yükleme Metodu
1. TWRP veya Ofox'ta yeniden başlatın
2. Verileri biçimlendirin -> "evet" girin.
3. TWRP veya Ofox'a yeniden başlayın
4. Dalvik/data/cache/system/vendor'u silin.
5. Posta kodunuzu ayarlayın.
6. Sistemi yeniden başlatın.

İndirme de sıkıntı yaşarsanız turbo apn yükleyin eğer belli bir süreden sonra tekrar indirme durursa apn den bölgeyi değiştirip indirmeye devam ediniz.
Konu sahibi ben değilim . Tamamen alıntıdır.
Ekran görüntüleri bana aittir.

İki günlük kullanım deneyimin nasıl hocam? Pil kullanımı beklentilerini karşıladı mı?

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki günlük kullanım deneyimin nasıl hocam? Pil kullanımı beklentilerini karşıladı mı?
Oyun oynamam pil konusu çok önemli değil.ama bir Endonezya yada bir eu roma göre çok çok iyi diyebilirim

bynihat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nihat çakırc
Cihazım
redmi note3
Konular
4
linki güncellemeniz gerekiyor

omerbulum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Note 12Pro Plus
Konular
8

kota sorunu olduğu için buradan da indirebilirsiniz

aknozsoy57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın Özsoy
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
IT Dİzayn Etiket
Konular
15
Hocam adımsayar çalışıyor mu denediniz mi

tylerberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tyler
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Rom kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi acaba? WhatsApp bildirim sorunu varmı? Stabil mi?

Üst Alt